Dok crvenim tepisima i dalje dominiraju neutralni tonovi i no-makeup-makeup, Jennifer Lopez odlučila je donijeti malo boje, i to kakve boje.

Galerija Jennifer Lopez na dodjeli Američkih glazbenih nagrada 2018. godine (Foto: Profimedia) - 3 Jennifer Lopez na dodjeli Američkih glazbenih nagrada 2018. godine (Foto: Profimedia) - 4 Jennifer Lopez na dodjeli Američkih glazbenih nagrada 2018. godine (Foto: Profimedia) - 2 +4 Jennifer Lopez na dodjeli Američkih glazbenih nagrada 2018. godine (Foto: Profimedia) - 1

Na dodjelu Američkih glazbenih nagrada odjenula je haljinu zbog koje je sva pozornost bila usmjerena na nju.

Pjevačica je u ružičastoj haljini s crnim detaljima oživjela Barbie. Već je sami odabir boje bio dovoljan da svu pozornost privuče na sebe, a njoj omiljeni duboki dekolte i prorez, otvori na bokovima i crne trake na leđima bili su tu samo da pojačaju dojam.

Pjevačici to nije prvi, a sigurno ni posljednji put da se odlučuje za neustrašive modne kombinacije, jednako neustrašivih boja, ali ovaj put u Los Angelesu možda je otišla najdalje dosad.

Dojam koji je ostavila svijena haljina iza koje stoji dizajner Georges Chakra pojačan je i metalik manikurom i ružičastim komadima nakita.

Jennifer Lopez među onima je koji bez imalo straha odijevaju ovakve kombinacije.

Ali isto tako – zna jednako dobro izgledati i u haljinama neutralnih tonova.

Da voli naglasiti svoje atribute, nije tajna, a da joj ne treba ružičasta haljina da ukrade show, dokazala je mnogo puta, pa tako i na dodjeli istih nagrada 2014. godine, kada se odlučila za jednako izazovnu kraću haljinu, ali taj put puno umjerenije boje.

Te godine Jennifer Lopez tepali su da je spasila crveni tepih kada se u gomili uštogljenih kombinacija pojavila odjevena u najseksi haljinu večeri. I izgledala je fenomenalno u kreaciji brenda Reem Acra koja je otkrivala njezin isklesani trbuh.

Dokazala je tada, kao i nebrojeno puta, da će se u centru pozornosti naći u čemu god da se pojavi.

Koje izdanje Jennifer Lopez vam se više sviđa?

glasova:

Jennifer Lopez 2018. i 2014. godine (Foto: Profimedia/Getty Images) Jennifer Lopez 2018. i 2014. godine (Foto: Profimedia/Getty Images) Foto: Profimedia/Getty Images


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju