Potraga za idealnim puderom ponekad je dugotrajan proces. Često se dogodi da isprobavamo sve novo što se pojavi na tržištu, dok nam neki beauty klasici prođu ispod radara.

Jedan takav klasik u svijetu make-upa odlučili smo izdvojiti u ovom tekstu. Radi se o tekućem puderu brenda e.l.f. koji ima vojsku obožavateljica iz više razloga.

Punim imenom e.l.f. Flawless Satin Foundation, ova lagana tekuća podloga prirodno se stapa s kožom i istovremeno je hidrira.

Osim što poboljšava neujednačeni tonus i teksturu kože, u opisu pudera navodi se da ima srednju do jaku prekrivnu moć, da je gladak poput svile kao, da traje cijeli dan i da je savršen za sve tipove kože.

Ako su vam prilikom odabira proizvoda bitne recenzije drugih korisnica, bit će vam zanimljiva informacija da je ovaj puder, koji dolazi u cijelom nizu nijansi, na Amazonu ocijenjen više od 32 tisuće puta i da mu je prosječna ocjena 4,3. U 63 posto slučajeva puder je dobio čistu peticu.

Puder dolazi u brojnim nijansama Puder dolazi u brojnim nijansama (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ovo je najbolji puder, apsolutno je savršen za moju kožu, izgleda potpuno prirodno, a ovisno o tome koliko ga stavim osigurava mi srednje do potpuno prekrivanje. Čak ako stavim veću količinu, ne izgleda neprirodno, jedna je od pozitivnih recenzija.

Dugo sam tražila idealan puder za svoje lice i drago mi je što sam ga našla po tako povoljnoj cijeni, još je jedan od komentara.

Spomenuta povoljna cijena jedan je od glavnih razloga zbog kojih ovaj puder privlači toliko pozornosti. Naime, cijena bočice je 10 eura. Jeste li već isprobali ovaj puder?

e.l.f. Flawless Satin Foundation, 10 eura e.l.f. Flawless Satin Foundation, 10 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tekući puder od pet eura koji ovih dana svi žele kupiti trend !t up  Hydro Stay Silky Serum tekući puder, 4,95 eura +0 Tekući puder je neizostavan dio kozmetičkih torbica

Jeste ga već probali? Puder stvoren za ljeto koji koži daje predivan sjaj, a bočica se proda svake dvije minute Gigi Hadid nanosi Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter +1 Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju