Ecija Ojdanić zvijezda je nove dramske serije NoveTV čije snimanje uskoro počinje, a na čijem je predstavljanju bila mamac za poglede u efektnoj ljetnoj haljini


Ecija Ojdanić
zablistala je na predstavljanju nove dramske serije Nove TV u Zagrebu s radnim naslovom 'Zlatni dvori'. Lijepa hrvatska glumica za ovu je priliku odabrala efektnu haljinu koja je istaknula njenu fit figuru.

Poznatoj mami saliveno je pristajao žuto-zeleni model brenda Lei Lou by Alex Dojčinović iz nove kolekcije za proljeće / ljeto 2016. godine, koju je sparila s upečatljivim sandalama.



'Zlatni dvori' projekt je Branka Ivande, kreativnog producenta i redatelja Dražena Žarkovića, autora teksta Branka Ružića, glavnog pisca Ivana Delasa te direktorice produkcije Sanje Tucman.

Iako su točni detalji i radnja još velika tajna, na predstavljanju se dalo naslutiti da će se glavna ljubavna priča razviti između likova djevojke Ane koja na jednom slavonskom seoskom imanju brine o konjima, i mladog bogataša Petra koji je pošten i dobronamjeran, ali i pomalo neodgovoran te zaveden sjajem obiteljskog bogatstva.

Anu će utjeloviti osječka glumica Katarina Baban, a Petra zagrebački glumac Matko Knešaurek. U novoj seriji moći ćemo vidjeti i Milana Štrljića, Jana Kerekeša, Helenu Buljan, Roberta Kurbašu, Dijanu Vidušin, Petru Dugandžić, te druga poznata lica s malih ekrana.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte glumačku postavu nove dramske serije Nove TV koja će nas zabavljati ove jeseni.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju