Egzotična vjenčanja bira i sve veći broj Hrvata, a među najpopularnijim destinacijama vjenčanja u inozemstvu su Bali, Fiji i Mauricijus. Doznajte na što sve morate misliti ako sudbonosno da odlučite izgovoriti izvan granica Hrvatske

Pijesak pod stopalima, azurno more i palmine grane. Kulisa je to vjenčanja iz snova kakvo sve češće odabiru i Hrvati, a među njima i Milan i Vinka koji su u su bračnu luku uplovili na Baliju uz Azurno more u bijelom.

Egzotična vjenčanja bira i sve veći broj Hrvata, a među najpopularnijim destinacijama vjenčanja u inozemstvu su Bali, Fiji i Mauricijus

'Najpoželjnije destinacije za egzotična vjenčanja su Karipski otoci, Afrika, Mauricijus, Sejšeli, Zanzibar, Azija, Bali', kaže Đurđa Vidović, organizatorica vjenčanja u inozemstvu u prilogu InMagazina. Ako sudbonosno da par odluči izreći u inozemstvu može izabrati jedno od tri vrste vjenčanja, crkveno, civilno ili simbolično vjenčanje.

'Crkveno vjenčanje je kada par želi, uz zakonski priznato vjenčanje, vjenčati se i u crkvi. Civilna vjenčanja su zakonski priznata vjenčanja i u Hrvatskoj, a simbolična su na destinacijama gdje država ne dopušta strancima da se vjenčaju', objašnjava Đurđa Vidović. Simbolična vjenčanja često su vrlo ležerna i ideje mladenaca zaista su neograničene. Upravo su iz tog razloga najprikladnija za ponovno obećanje na vječnu ljubav.

'Kod Hrvata i Hrvatica se sve češće javlja trend da žele otputovati u egzotičnu destinaciju i obnoviti svoje zavjete', otkriva Nina Mogić, organizatorica vjenčanja u inozemstvu. Ako vas brinu haljina, šminka, frizura, torta i šampanjac, ne brinite se. Organizatori vjenčanja sve će za vas pripremiti i na najudaljenijim destinacijama.

'Naravno da su mladenci nervozni, ne znaju što ih čeka, ali kada dođu tamo sve je organizirano i mogu se opustiti i uživati u svom danu'
, kaže Nina Mogić.


'Mladenci se samo trebaju tamo pojaviti, a tamo će ih dočekati i frizerka i šminkerica i svi ostali detalji. Ako žele, mladenci samo trebaju imati svoju vjenčanicu i odijelo, ali čak i to mogu unajmiti na licu mjesta', dodaje Đurđa Vidović. Danas je moguće ispuniti svaku želju mladenaca. Gorana i Sanjin zaljubljenici su u Maroko pa su svoje vjenčanje odlučili obaviti na berberski način. Njihovu se slavlju priključilo i lokalno stanovništvo.

'Berberska vjenčanja su u pustinji, jedno malo selo bilo je oduševljeno cijelom idejom i oni su se priključili Goraninom i Sanjinovom vjenčanju. Bili su na devama, išli do kampa u kojem je vladalo veselje, glazba, sve prema običajima Maroka', opisuje Đurđa Vidović.

Bez obzira na to izaberete li za svoje vjenčanje pijesak egzotičnih plaža ili neku drugu temu ili lokaciju, imajte na umu da 'da' izgovorite iz srca punog ljubav.

Sve o egzotičnim vjenčanjima u inozemstvu pogledajte u prilogu InMagazina.


 
IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju