U bio&bio trgovine dolazimo u zeleni shopping, po koristan savjet i inspiraciju. No, na dvije lokacije u Zagrebu, tamo možemo doživjeti čak i pravi mali gastro užitak na zdrav način.

Trgovine bio&bio svoju su ponudu obogatile 100% organskom gastro ponudom ''za van''. Doznajte što sve možete pronaći u novom kutku ove zelene trgovine.

1. Sendviči & slastice

Razne kombinacije ručno rađenih veganskih kayu sendviča, savijače, kekse, muffine i kolače – svi su redom spravljeni su od cjelovitih organskih sastojaka i prirodnih sladila, na najstarijem hrvatskom eko imanju Zrno.

2. Funkcionalni superfood napitci

Smoothie napitci spravljeni su od cjelovitih organskih sastojaka i premium superfood prahova s hladno prešanim uljima. Osmišljeni po recepturama iskusnih nutricionista kako bi zadovoljili različite potrebe i ukuse.

Svježe cijeđeni sokovi su od biranog organskog voća i povrća koje se procesira vrhunskim aparatima koji omogućavaju maksimalno očuvanje hranjivih sastojaka.

3. Kavena ceremonija na eko način

Poseban užitak za sve kavoljupce je svježe pržena i netom mljevena eko kava koju možete probati u novoj „cold-brew“ varijanti s kokosovim mlijekom, ali i klasičnim verzijama - espresso, macchiato, cappuccino i latte u veganskoj ili eko-mliječnoj. Za nježnije razbuđivanje tu su topli napitci s macom te najkvalitetnijim matcha zelenim čajem ceremonijalne kvalitete.

Omiljena mjesta za gurmanski, ali i nutritivno vrijedan eko snack nalaze se u zagrebačkoj poslovnoj zoni u Radničkoj 49 te strogom centru Zagreba u Ilici 5, u sklopu bio&bio trgovina.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju