Originalna kolekcija proizvoda za njegu BELLA by Izabel Kovačić ekskluzivno je dostupna u dm-u.

 

 Potpuno nova linija kozmetike, koju potpisuje uspješna poduzetnica Izabel Kovačić, a proizvela ju je tvrtka Olival, donosi originalne recepture uz upotrebu visokovrijednih sastojaka i pristupačnu cijenu. Kolekcija BELLA by Izabel Kovačić sastoji se od mirisnog mlijeka za tijelo, piling gela za tijelo, suhog ulja, univerzalne zaštitne kreme i deo kreme.

„Proizvodi linije BELLA rezultat su moje ljubavi prema kvalitetnoj kozmetici i želje da si što veći broj žena priušti pouzdane kozmetičke proizvode. Suradnja s dm-om i Olivalom objedinjuje upravo te dvije stvari. Proizvodi linije BELLA utjelovljuju savršenu njegu kože onako kako je ja vidim i nadam se da će i žene i djevojke u Hrvatskoj uživati u njima, jednako kao što sam i ja uživala u njihovom kreiranju“, naglasila je sukreatorica linije BELLA, Izabel Kovačić prilikom predstavljanja nove kolekcije.

PR PR

Ženstvena linija BELLA by Izabel Kovačić namijenjena je ženama i djevojkama koje vole ugađati sebi i svoju kožu njegovati visokokvalitetnim formulama. Nježnost, ljupkost i romantični zanos bili su inspiracija pri kreiranju kolekcije BELLA, a originalne teksture odlikuje podatnost i lakoća nanošenja te diskretne, ali postojane mirisne note koje ističu individualnost svake žene.

„Veliko nam je zadovoljstvo što na dm-ovim policama od sada nudimo originalan hrvatski proizvod, kreiran ekskluzivno za djevojke i žene koje kupuju u dm-u. Za njih smo osigurali pristupačne cijene proizvoda koje krasi visoka kvaliteta sastojaka, elegantno pakiranje i lakoća uporabe. Suradnjom s Izabel Kovačić dm u Hrvatskoj otvara jedno novo poglavlje u svojem poslovanju. Želimo se što više prilagoditi navikama i željama naših kupaca i veliko mi je zadovoljstvo što smo to učinili upravo suradnjom s jednom uspješnom poslovnom ženom kao što je Izabel Kovačić koja je, putem društvenih mreža, uzor mnogim djevojkama i ženama u Hrvatskoj i šire“, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a zadužena za marketing i PR.

PR PR

Receptura proizvoda iz linije BELLA by Izabel Kovačić spaja dugogodišnju tradiciju tvrtke Olival u čijim laboratorijima je proizvedena te najnovije spoznaje moderne kozmetologije. Donosi pouzdane i kvalitetne sastojke poput bademovog ulja, ulja jojobe i makadamije te shea maslaca.

„Pri proizvodnji linije BELLA koristili smo visokovrijedne sastojke. U nju smo utkali svoje znanje, stručnost i iskustvo i sjedinili ga s profinjenim ukusom Izabel Kovačić. Linija kozmetike BELLA donosi potpuno originalne recepture bazirane većinom na sirovinama prirodnog porijekla. Proizvedena je prema najvišim standardima u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji, u našem proizvodnom pogonu u Zagrebu“, pojasnio je Marijan Pojatina, direktor tvrtke Olival.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju