Majstor izrade glamuroznih haljina Ivica Skoko i obožavateljica njegova dizajna Olja Vori ekskluzivno su prije nadolazećeg BIPA FASHION.HR-a pokazali mali dio najnovije kolekcije


Ivica Skoko
će na nadolazećem BIPA FASHION.HR-u proslaviti 20 godina uspješne karijere. Nakon kolekcije za proljeće/ljeto 2017. koja je zaživjela u svjetlijim i pastelnim bojama, za jubilarnu sezonu Skoko odlučio je iznenaditi uzorcima tkanina, poigravanjem stilovima i drugačijim stajlingom.

Dizajner čije kreacije uvijek iznova oduševljavaju i koje zvijezde biraju za najglamuroznija izdanja za crveni tepih i u ovoj kolekciji pokazuje kako radi ono u čemu je u samom vrhu – zadivljujuće svečane haljine raznih dužina, formi i stila.

Preko različitih vrsta svile i viskoze do omiljene mu čipke, Skoko je novu kolekciju odlučio obogatiti i raznim uzorcima i bojama čipke s glitter-efektom te tako svaku kreaciju učiniti neobičnom i zanimljivom.

Poigrat ću se punim i transparentnim materijalima te nekim elementima 70-ih godina, no i dalje se oslanjajući na svoj prepoznatljiv stil u kojem koristim elemente 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća.

Haljine u kojoj se žene osjećaju kao dive

Ostajem dosljedan glamuru u punom sjaju, no ovog puta haljine su urbanije, a stilizirat ću ih sa svojom suradnicom Ivanom Bilandžijom Billy na jako zanimljiv način. Na pisti će biti još neka iznenađenja kojima se jako veselim, kao i okrugloj obljetnici svojih dizajnerskih 20 godina, najavio je Skoko novu modnu priču na 25. sezoni BIPA FASHION.HR-a.

U najboljim Skokinim umijećima, haljinama, svaka se žena osjeća kao diva, po čemu je poznat i autentičan, a nakon 20 godina u samom vrhu hrvatske mode i dalje mu je najveći izazov istaknuti ono što je posebno u svakoj ženi.

Zajedničko slavlje najvećeg modnog događanja i poznatog dizajnera u sklopu samostalne revije zakazano je za petak, 27. listopada.

U paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma u sklopu jubilarnog izdanja BIPA FASHION.HR-a, koji traje od 24. do 28. listopada u četiri će modna dana nastupiti i ostala poznata dizajnerska imena: Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, Luka, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju