Drugi dan najvećeg modnog događaja u regiji FASHION.HR-a prošao je u nenadmašivo romantičnom izdanju modnog dvojca eNVy room. Elegancija, ženstvenost, mističnost i senzualnost vladali su pistom koju je za ovu reviju osvjetljavalo nekoliko stotina lampica

Poznat po svojim ženstvenim i raskošnim kreacijama eNVy room ostaje vjeran dosadašnjem izričaju.

Nova kolekcija po odabiru boja, materijala i krojeva najbolje se može opisati kao 'dark romance'. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kao osnovni motiv kroz svoje kreacije protežu romantiku i senzualnost što im je glavna inspiracija.

Crna boja daje dozu mističnosti novoj kolekciji. Duh sedamdesetih se osjeti u kolekciji koja obiluje damskim krojevima. Koristili smo transparentne materijale izvezene cvijećem i sitnim špagicama te s apliciranim cvjetovima. Kolekcija je izrazito senzualna, provokativna, ali istovremeno i nježna, izjavili su dizajneri.

Haljine A kroja dužine ispod koljena, zvonoliki rukavi i volani, okosnica su kolekcije. Novost su eNVy room torbice izrađene od prave kože koje se mogu nositi na više načina, a na nekima su izvezeni motivi s haljina ovog brenda. Kolekcija završava eksplozijom boja kroz vezene i prozračne tkanine, te uz neizostavne vjenčanice.

Njihove elegantne, lepršave kreacije na modnoj reviji savršeno su upotpunili modeli sunčanih naočala Fendi iz kolekcije proljeće/ljeto 2016. koje je publika premijerno vidjela na ovoj reviji.

Danas ćemo na FASHION.HR-u vidjeti revije Martine Felje, Ane Bogdan, Hedra design by Ana Jagić, Aman, Suzane Koprivnjak, Krie Design i Vesne Sposa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju