Kraljica Letizia svojim je prisustvom uveličala dodjelu književnih nagrada "El Barco de Vapor" i "Gran Angular". Bilo je to 44. izdanje dodjele na kojoj se nagrađuju najuspješnije knjige za djecu i mlade.

Galerija Štikle brenda Magrit napravljene za kraljicu Letiziju Kraljica Letizia na dodjeli književnih nagrada +0 Kraljica Letizia

Svake godine organizira ih Zaklada SM koja promiče književna djela usmjerena na djecu i mlade te kulturu čitanja.

Španjolska kraljica na dodjelu je stigla u vrlo elegantnoj odjevnoj kombinaciji i pritom pokazala dva nova odjevna komada. U pitanju su hlače i top s potpisom dizajnerice Marije Barragan.

Zeleni komplet nadopunila je bijelim kaputom Felipea Varele koji je dulje vrijeme u njezinom ormaru, a "reciklirala" je i cipele.

Kraljica Letizia na dodjeli književnih nagrada Kraljica Letizia na dodjeli književnih nagrada (Foto: Profimedia)

Kako i ne bi kada su tako glamurozne i napravljene po njezinoj želji. Naime, nosila je salonke metalik finiša s otvorenom petom koje potpisuje španjolski brend Magrit.

Štikle brenda Magrit napravljene za kraljicu Letiziju Kraljica Letizia 2021. u štiklama brenda Magrit napravljenim samo za nju (Foto: Profimedia)

Letizija inače često bira njihove cipele i to modele iz redovnih kolekcije brenda, ali izradu ovog sama je naručila. Štikle su vizualno gotovo identične njihovu modelu pod nazivom Claudia, ali u redovnoj ponudi ne nalazi se Letizijina varijanta sa srebrnim metalik finišem napravljena posebnu za nju.

Prvi put nosila ih je 2021. godine na dodjeli Međunarodnih novinarskih nagrada u Madridu i izgleda da je definitivno zadovoljna s njima s obzirom na to da ih često uvrsti u svoj stajling.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju