Princ William i vojvotkinja od Cambridgea u utorak su službeno otvorili "Glade of Light", spomen-obilježje osobama ubijenim u terorističkom napadu u Manchester Areni u svibnju 2017. godine.

Galerija Catherine Middleton u kaputu koji nosi od 2014. godine - 5 Catherine Middleton u kaputu koji nosi od 2014. godine - 4 Catherine Middleton u kaputu koji nosi od 2014. godine - 3 +2 U kaputu 2016. godine

Na bijelom mramornom spomeniku ispisana su imena 22 osobe koje su izgubile život u napadu prije pet godina, a princ William održao je govor u kojem je pričao o životu s tugom rekavši da postoji utjeha u sjećanju.

Catherine Middleton odala je počast Manchesteru, gradu pčela, naušnicama s pčelinjim uzorkom koje je za nju izradio Vanleles.

Elegantna vojvotkinja za ovu je prigodu odjenula kaput od plavo-sive tkanine brenda Michael Kors, koji nosi od 2014. godine. Prvi put odjenula ga je tijekom svoje prve kraljevske turneje po Australiji 2014. godine, a otada ga je nosila u nekoliko navrata i tako više puta potvrdila da je majstorica recikliranja.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Haljina za isticanje figure koja sjajno stoji ženama od konfekcijskog broja 36 do 46

Radi se o sofisticiranom modelu koji u gornjem dijelu prati liniju tijela, a od struka se širi u A-kroj. Krase ga dugmad i džepovi na prednjoj strani.

Catherine Middleton u kaputu koji nosi od 2014. godine - 2 Uz kaput nosila je plavu torbicu i cipele (Foto: Profimedia)

Savršeno krojeni kaput, koji je dio proljetno-ljetne kolekcije iz 2014. godine, sparila je s mornarsko plavim modnim dodacima. Osim plave torbice, nosila je i klasične salonke s visokom potpeticom, kakve i inače bira za razne prigode.

Catherine Middleton u kaputu koji nosi od 2014. godine - 4 Catherine Middleton i princ William (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju