Modna revija popularnog dvojca ELFS, za koju se nestrpljivo čekaju pozivnice, održat će se 26. lipnja, prvog dana BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection. Te ljetne večeri pod zvjezdanim nebom, plato Gradec Galerije Klovićevi bit će najljepša pozornica za uzbudljiv modni show koji priprema ELFS

Ovogodišnja cruise kolekcija inspirirana je odmorom i bijegom od obaveza što je savršen motiv za ljetne modne kombinacije. U tu se priču odlično uklapa i it djevojka, mlada arhitektica, Nina Mia Čikeš, koja se sjajno snašla u ulozi modela najavljujući ELFS cruise kolekciju.

Za ležeran i opušten dojam kolekcije dizajneri su se poslužili laganim materijalima kao što je šifon, a i ovo će ljeto obilježiti jake boje i printevi.

Za ležeran i opušten dojam kolekcije ELFS-i su se poslužili laganim materijalima kao što je šifon, a i ovo će ljeto obilježiti jake boje i printevi.

Kako svaka ELFS kolekcija ima hit komad, ovog ljeta to će biti mini i maxi haljine s njihovim prepoznatljivim printom kojima razigranost daju motivi ruževa za usne, lakova za nokte i parfema.

'Vjerujemo da će žene obožavati i nove luksuzne kaftane, kombinezone, negližee i retro kupaće kostime u kojima će provesti nezaboravno ljeto', istaknuli su dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

Ovo je inače druga cruise kolekcija s potpisom brenda ELFS, a njihove vjerne obožavateljice mogu dočekati ljeto u kombinacijama koje su stvorene za ljeto u gradu ili na plaži. Dobru zabavu jamči dugo toplo ljeto koje će započeti s prikazivanjem cruise kolekcija u sklopu BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection na platou Gradec Galerije Klovićevi dvori.

Revija ELFS na rasporedu je u nedjelju, 26. lipnja u 21 sat.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju