Modni brand ELFS poznat je po svom bezvremenskom stilu, a pogotovo u liniji ELFS home, u kojoj do izražaja dolazi smisao za detalje ovog modnog dvojca.

Modni dvojac ELFS za nadolazeće blagdane predlaže nekoliko ideja uz koje će svaki dom zablistati u neodoljivom uskrsnom ruhu.

Za Uskrs 2020. predlažu poigravanje neutralnim bojama, proljetnim grančicama, cvijećem i predmetima koje već imamo u kući, poput vaza i stolnjaka. Želite li blagdanski stol dodatno razigrati, ukrasite ga slamom i u nju sakrijte pisanice koje će vaši ukućani tražiti, uz sezonske ukrase uključite i posuđe sa zlatnim detaljima iz linije ELFS home.

Slika nije dostupna S motivom zečeka i pisanica: Izrezbareni valjak za izradu najslađih keksića

Zlatni detalji idealni su za blagdanske dekoracije zbog svoje simbolike ali i dekorativnosti kojom pored delicija obogaćuju ugođaj. Uz cvijeće, svijeće uvijek su dobra ideja kao obilježje blagdana. Postavljanje blagdanskog stola nije rezervirano samo za ručak, neka od ranoga jutra blagdanski ugođaj preplavi vaš dom, poručuju ELFS-i. 

Slika nije dostupna Životinjsko carstvo: Pisanice koje ćete svake godine vraćati na uskrsni stol

Linija ELFS home u potpunosti je hrvatski proizvod od dizajna do realizacije, a dostupna je online uz beskontaktnu, brzu dostavu. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju