Sitni kolačići izrađeni s valjcima ukrašenima uskrsnim motivima bit će zaista poseban dodatak blagdanskom stolu.

Galerija

 

Majstorica za izradu drvenih valjaka, mama troje djece i vlasnica brenda Pastrymade, Poljakinja Carolina, ručno izrađuje valjke za tijesto izrezbarene s raznim motivima, a u vrijeme Uskrsa naročito su zanimljivi valjci s uskrsnim motivima.

Sitni kolačići izrađeni s valjcima ukrašenima uskrsnim motivima bit će zaista poseban dodatak blagdanskom stolu

Kako otkriva ova kreativka koja živi u Varšavi, za izradu valjaka korišteno je kvalitetno drvo bukve, a ukrašeni su različitim mnoštvom ljupkih motiva, poput zečeka, jaja, koke, proljetnog cvijeća,…

Izrađeni s ovim posebnim valjkom, vaši blagdanski keksići izgledat će baš poput malih remek-djela. Korištenje izrezbarenog valjka potpuno je jednostavno: valjkom, kao i inače, razvaljajte tijesto i ljupki oblici utisnut će se u tijesto. Kolačiće zatim pomoću kalupa izrežite u željene oblike i uživajte u najmedenijim keksićima.

Valjci se mogu kupiti na stranici Pastrymade te su dostupni u dvije veličine: regular i big. Trenutačno su na sniženju te je veličina regular snižena s 228,95 kuna na 152,95 kuna, a veličina big s 305,95 kuna na 221,95 kuna.

Zara Home sniženje: Mirisi za dom ugodan poput mirišljavog vrta

Carolina je mislila i na najmlađe, pa izrađuje i male valjke koje mogu koristiti djeca, a njihova snižena cijena iznosi 121,95 kuna. Uz svaki kupljeni valjak dobije se i recept za keksiće – bit će to pravi gušt u kuhinji za velike i male.

Valjak za tijesto s izrezbarenim uskrsnim motivima - 4
Valjke za tijesto s izrezbarenim uskrsnim motivima izrađuje vlasnica brenda Pastrymade, Poljakinja Carolina (Foto: www.pastrymade.com)