Četvrta večer FASHION.HR-a bila je rezervirana za samostalnu reviju popularnog modnog dvojca ELFS koji je pred brojnim obožavateljima predstavio svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2016.


Razigrana modna bajka modnog dvojca ELFS ove je sezone bazirana na upečatljivim bezvremenskim komadima.

Duh kolekcije ELFS-a za proljeće / ljeto 2016. je nježan i pastelan, a od boja su najviše zastupljene nježne puderaste s izletima u bijelu, nježno-plavu i zlatnu boju.

Osnovni motiv nove kolekcije je new look koji su osmislili za žene koje vole sanjariti, gledati stare filmove, slušati glazbu s gramofonskih ploča. Nova ELFS kolekcija stvorena je za nepopravljive romantičarke.

Duh kolekcije je nježan i pastelan, a od boja su najviše zastupljene nježne puderaste s izletima u bijelu, nježno-plavu i zlatnu boju. I ove sezone tu je neizostavni cvjetni uzorak za koji su dizajneri inspiraciju pronašli u slikarskoj akvarel tehnici.

Od materijala su najzastupljeniji brokat, makrame, čipka, lame, šifon. Cijelu kolekciju prati niz modnih dodataka u vidu upečatljivih prugastih torbi.

'U kolekciji su zastupljene različite dekade stilova čime smo željeli ELFS ženi ponuditi raznolikost i da ju se ne ograničava u izboru stilova,' kažu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.

Kolekcija sadrži i muške komade, a ELFS muškarac odijeva se nepretenciozno i garderobu bazira na upečatljivim klasičnim komadima inzistirajući na sportskoj eleganciji, dobrom komadu jeansa ili pak savršeno skrojenom odijelu.

U fotogaleriji pogledajte romantične komade ELFS-a s četvrte večeri Fashion.hr-a

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju