Društvene mreže došle su do usijanja kada su u javnost izašle fotografije sa snimanja pete sezone serije "Kruna", na kojima je glumica Elizabeth Debicki odjenuta u jedno od najpoznatijih izdanja princeze Diane.

Na posljednjim slikama sa seta glumica, naime, nosi kratku crnu haljinu kakvu je princeza Diana odjenula na ljetnu zabavu Serpetinske galerije pri Kensingtonskoj palači u lipnju 1994. godine.

Haljina grčke dizajnerice Christine Stambolian poznata je i kao "osvetnička" haljina. Princeza se u njoj i Manolo Blahnik štiklama, naime, pojavila na dan kada je princ Charles javno priznao da ju je varao te da održava vezu s Camillom Parker Bowles.

Iako je svilenu haljinu koja je isticala njezinu figuru Diana smatrala preodvažnom, pa je u njezinu ormaru stajala nenošena od 1991. godine, taj dan htjela je izgledati kao milijun dolara, što joj je itekako pošlo za rukom. Umjesto da otkaže sve javne nastupe, oduševila je javnost izgledom koji nije bio u skladu s kraljevskim protokolom, koji nije preferirao ogoljena ramena.

"SLIČNOST JE NEVJEROJATNA"

Serija "Kruna" poznata je po pažljivim rekreacijama izgleda kraljevske obitelji pa ni "osvetnička" haljina nije iznimka. Osim toga, ako su uopće postajale sumnje da će se peta sezona popularne serije baviti nevjerom princa Charlesa, sada su otklonjene.

Princeza Diana u Serpentinskoj galeriji 29. lipnja 1994. godine Princeza Diana: Haljina koja je uvela novu moćnu modnu kategoriju

Objavljene fotografije sa seta prikazuju Dianin dolazak na spomenuti događaj iz 1994. godine, a obožavatelji serije sada s još većim nestrpljenjem iščekuju novu sezonu. Oduševljenje je vidljivo i na društvenim mrežama gdje su mnogi pohitali komentirati ovaj potez produkcije.

"ElIzabeth Debicki u osvetničkoj haljini. Rušim se."

"Treba mi zraka."

"Elisabeth Debicki na setu pete sezone Krune. Sličnost je suluda."

"Čeljust mi je na podu nakon što sam vidjela fotografije Elizabeth Debicki u osvetničkoj haljini. Sličnost je nevjerojatna."

"Wow."

Ovo je samo mali dio oduševljenih komentara na društvenim mrežama. Obožavateljima sada preostaje čekati studeni 2022. za kada je najavljena premijera pete sezone serije "Kruna" koja bi se prema nekim najavama osim razvodom kraljevskog para trebala baviti i tragičnom smrću princeze Diane 1997. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju