Ella Dvornik jedna je od brojnih poznatih gošći 24. Sarajevo Film Festivala koji je posjetila u društvu svog zaručnika Charlesa Pearcea.

Galerija Ella Dvornik H&M, 39,99 eura (296 kn) H&M, 19,99 eura (147 kn) +2 H&M, 19,99 eura (147 kn) Mlada blogerica i influencerica nije propustila priliku prošetati gradom koji ovih dana vrvi turistima i ljubiteljima filmske umjetnosti.

Sarajevske noći. Nisam očekivala ništa manje od svojih dragih susjeda. Hvala vam što ste tako divni domaćini i zabavni ljudi. Zahvalna sam na još jednom danu koji ću provesti u vašem predivnom gradu, napisala je na Instagramu.

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Za toplu sarajevsku noć Ella se odjenula u komplet modnog brenda H&M - sako i hlače iz njihove nove kolekcije nastale u suradnji s kompanijom GP & J Baker.

Kompanija osnovana 1884. godine jedna je od vodećih inovatora na području dizajna tkanina, a specijalizirana je za dekore koji se upotrebljavaju u uređenju interijera.

Danas moda i interijeri žive jedno uz drugo, jedno u drugome traži inspiraciju. U svom poslu primjećujem da uzorak često može ispričati priču, bez obzira na to nalazi li se u vašoj garderobi ili domu, kazala je za Vogue kreativna direktorica H&M-a Pernilla Wohlfahrt.
H&M, 39,99 eura (296 kn) H&M, 39,99 eura (296 kn) (Foto: H&M)
Tim dizajnera posegnuo je duboko u arhivu kompanije GP & J Baker kako bi za kolekciju sa švedskim brendom pronašli prepoznatljive i cijenjene uzorke.

Znali smo da želimo koristiti uzorke iz nevjerojatne arhive umjesto stvaranja novih. Pokušali smo poremetiti siluete u jesenskim kolekcijama s geometrijskom grafikom, dodala je Wohlfhart.

Da printovi u kolekciji uistinu nisu onakvi kakve inače nalazimo u klasičnim jesenskim kolekcijama, sjajno pokazuje i Ellino odijelo s hipnotizirajućim uzorkom.

U galeriji pogledajte još komada iz kolekcije GP & J Baker x H&M.
H&M, 19,99 eura (147 kn) H&M, 19,99 eura (147 kn) (Foto: H&M)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju