Naša najuspješnija influencerica Ella Dvornik često se šali na račun svojeg modnog stila. Odavno je poznata kao ljubiteljica efektnih odjevnih komada, koji baš i nisu nosivi u svakodnevnim situacijama.

Ella je toga itekako svjesna i zato ih čuva za specifične prigode. Tako je ovaj put svojim pratiteljima na Instagramu pokazala kombinaciju u kojoj bi se rado pojavila na roditeljskom sastanku, ali kako je i sama priznala - ne usudi se.

Usku midi suknju brenda Vero Moda ukrašenu šljokicama i resicama kombinirala je uz crop top s dužim rukavima, a crne odjevne komade nadopunila je blještavim štiklama britanske dizajnerice Sophije Webster.

Ja na putu da razvalim 2022. godinu, napisala je uz video u kojem pozira u senzualnoj kombinaciji, koja bi na roditeljskom sastanku vjerojatno izazvala čuđenje, ali zato je kao stvorena za dobar večernji provod u društvu prijateljica.

Ella je primila mnogo komplimenata za ovo izdanje, a završni dojam najbolje je u dvije riječi sažela njezina pratiteljica: Moćna si.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju