Nakon pet godina veze i tri godine zaruka, Ella Dvornik i Charles Pearce svoju ljubav okrunili su brakom.

Spontani mladenci nisu organizirali veliku svadbu. Umjesto toga sudbonosno "da" izrekli su na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu.
 



Prije pet godina kada smo se upoznali, Charles me želio odvesti u Las Vegas kako bismo se vjenčali. Nisam Imala vizu, ali sada je imam! Nema boljeg načina za slavljenje ovog epskog sretnog završetka od toga da ga obilježimo jednim epskim i sretnim početkom.

U tri godine od naših zaruka pokušavali smo organizirati vjenčanje, ali to je bilo jako teško s dvije obitelji na drugim krajevima Europe. Zato smo napravili ono što najbolje znamo. Kako bi rekao Frank, ‘napravili smo to na svoj način’. Evo nas, samo nas dvoje, službeno. Upravo oženjeni! P.S. Balie, volimo te
, napisala je Ella na svom službenom profilu na Instagramu.

Obožavatelje svog efektnog stila oduševila je odabirom netipične vjenčanice koju je kreirao hrvatski dizajner Juraj Zigman.

Sviđa li vam se vjenčanica Elle Dvornik?

glasova:


Kratki model voluminoznog donjeg dijela s naglašenim strukom i bogatim čipkastim detaljima možda nije tradicionalan odabir za naše podneblje, ali zato je ova posebna vjenčanica zaista tradicionalna za veselo i otkačeno vjenčanje u Las Vegasu, u kojem sva pravila i običaji ionako padaju u vodu.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju