"Nekad imam noćne more da sam opet brineta. Ne volim smedu kosu na sebi, priznala je Ella Dvornik na Facebooku pojašnjavajući još jednom zašto je obojila kosu.

Ove godine promijenila je nekoliko boja, a trenutno je ono što sama zove "pravom plavušom“, odnosno platinastom plavušom.

Platinasto plava nijansa istaknula je crte njezina lica, a predstavlja idealni kontrast za odjeću tamne boje koju je odabrala za događanje gdje su predstavljene nove Keune nijanse za kosu.

Crnu bluzu sparila je s hlačama od vinila, koje obožavaju nositi blogerice i trendseterice na društvenim mrežama, ali su rijedak odabir među damama za svakodnevne prilike.

Pull&Bear hlače od vinila Hlače od vinila u nekoliko boja prodaju se u Pull&Bearu po cijeni od 149,90 kn Foto: Internetske stranice proizvođača

Razlog za to skriva se u činjenici što vinil neki smatraju neudobnim materijalom koji ne dopušta koži da diše. Ipak, u posljednjih nekoliko godina čest su odabir dizajnera pri kreiranju odjeće, torbi i drugih modnih dodataka.

Ella Dvornik izdanje je zaokružila crvenom torbicom ukrašenima zakovicama te lakom za nokte u istoj nijansi. 

Ella Dvornik Ella Dvornik u kombinaciji koja je naglasila novu boju kose Foto: Bojan Zibar

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju