Životinjski uzorak tigra, leoparda, zebre, žirafe i krave ciklički se vraća u modu od šezdesetih godina prošlog stoljeća naovamo. Nalazi se na svemu, od kućanskog dekora do odjevnih komada.

Galerija Ella Dvornik-Pearce Najlonke zebrastog uzorka Emilio Cavallini, 24 eura Najlonke sa zebrastim uzorkom Gucci, Farfetch, 373 eura +1 Čarape sa zebrastim uzorkom Wolford, 39 eura

Neke dame vole začiniti svoje modne kombinacije s pokojim modnim dodatkom sa životinjskim uzorkom, poput cipela ili torbica, dok se druge ne libe odjenuti odvažnu haljinu ili kaput s takvim uzorkom.

Ella Dvornik-Pearce jedna je od potonjih žena – rado eksperimentira s modnim stilovima, upečatljivim uzorcima, materijalima, bojama i krojevima, što često demonstrira i na svojim društvenim mrežama.

Na Instagramu je nedavno objavila fotografije u osebujnom izdanju kojim su dominirale crno-bijele najlonke sa zebrastim uzorkom. Riječ je o modelu čarapa s kojih je teško skrenuti pogled što god nosili uz njih.

Influencerica ih je sparila s rukavicama istog uzorka, lakiranim smeđim kaputom i crnim štiklama, a izdanje je zaokružila mnoštvom srebrnih lančića koje je nosila oko vrata.


Fotografije su promotivni materijal koji najavljuju četvrtu po redu dodjelu modnih i lifestyle nagrada My Global Fashion Awards (MGF), koje će se održati od 29. svibnja do 1. lipnja 2023. godine u Savudriji, a čije je Ella Dvornik-Pearce zaštitno lice.

Ella Dvornik-Pearce: Opasno dobre gležnjače koje tako dobro stoje uz skinny traperice Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce +0 Ella Dvornik-Pearce - 4

Ella Dvornik-Pearce: Drski prorez koji biraju samo najhrabrije dame Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 2 Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 6 +2 Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 5

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko modela čarapa sa zebrastim uzorkom po uzoru na Ellu Dvornik-Pearce.

Najlonke zebrastog uzorka Emilio Cavallini, 24 eura Najlonke zebrastog uzorka Emilio Cavallini, 24 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju