Ugodne jesenske večeri idealne su za druženja s dragim ljudima uz dobar zalogaj, pa je tako i Ella Dvornik-Pearce uživala u večernjem izlasku na degustaciji u jednom zagrebačkom bistrou. Bila je to prilika i da pokaže još jednu sjajnu modnu kombinaciju, u kojoj su najviše pažnje privukle čizme "neboderke".

Galerija Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce nosi visoke čizme s platformom iz trgovine Bershka Bershka, 399,90 kn +1 Ella Dvornik-Pearce nosi traperice Salsa Push Up iz trgovine Europa 92

Tračak ambijenta s degustacije Ella Dvornik-Pearce podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj s prijateljicom pozira ispred natpisa bistroa ukrašenog efektnim okvirom, bujnim zelenilom i lampama.

Ellin izbor za ovu ležerniju prigodu bila je kombinacija s rokerskim štihom. Skinny traperice uvijek su dobar izbor, a Ella je nosila crne s ispranim efektom brenda Salsa, model Push Up koji savršeno oblikuje figuru i obline zahvaljujući vrhunskom kroju i elastomultiesteru koji ima u sastavu.

Ella Dvornik-Pearce nosi traperice Salsa Push Up iz trgovine Europa 92 Ella Dvornik-Pearce nosi traperice Salsa Push Up iz trgovine Europa 92 (Foto: europa92.eu)

Uz uske traperice izvrsno su pristajale atraktivne visoke crne čizme na navlačenje. Čizme iz trgovine Bershka imaju potpeticu od 12 centimetara koja je dodatno "pojačana" platformom visokom 4,5 centimetara. Takav model čizama podsjeća na stil iz šezdesetih godina, kada je započeo trend platformi, koji je otada stekao planetarnu popularnost.

Ella Dvornik-Pearce: Opasno dobre gležnjače koje tako dobro stoje uz skinny traperice Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce +0 Ella Dvornik-Pearce - 4

Ella Dvornik-Pearce: Drski prorez koji biraju samo najhrabrije dame Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 2 Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 6 +2 Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 5

Platforme su jedan od omiljenih izbora žena kada žele vizualno izdužiti noge, ali i čitavu figuru i učiniti ih vitkijima. Ella Dvornik-Pearce stajling za večernji izlazak u Zagrebu finiširala je uskom crnom kožnatom jaknom dužine do struka, ispod koje je nosila bijelu majicu.

Ella Dvornik-Pearce nosi visoke čizme s platformom iz trgovine Bershka Ella Dvornik-Pearce nosi visoke čizme s platformom iz trgovine Bershka (Foto: www.bershka.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju