Ella Dvornik-Pearce svoje pratitelje na Instagramu obradovala je novom fotografijom na kojoj je pokazala još jedno svoje modno izdanje, vrlo ženstveno i romantično. U točkicama od glave do pete, nema sumnje da je ovo jedno od najljepših odjevnih izdanja u kojima smo Ellu do sada vidjeli.

Za fotografiju snimljenu u Rovinju koju potpisuje modna fotografkinja Karmen Poznić, Ella Dvornik-Pearce pozirala je odjevena u prekrasnu suknju maksi kroja s potpisom domaćeg brenda BiteMyStyle. Lepršava bijela suknja s crnim točkicama seže do poda te s lijeve strane ima visoki raspor ukrašen volanom, a oko struka se veže pojasom.

Uz predivan maksi model dizajnera Zorana Aragovića savršeno su pristajale vrlo ženstvene točkaste sandale s visokom tankom potpeticom iz highstreet strgovine Zara od pretprošle sezone.

Same štikle su crne s bijelim točkicama, dok su vrpce koje se vežu oko gležnja bijele s crnim točkicama – sandale su zaista prelijepe. Još malo točkica Ella je dodala sa svijetloplavom košuljom na crne točkice iz trgovine Stradivarius.

Slika nije dostupna Ella Dvornik-Pearce: Sandale s neobičnom potpeticom od 10,5 centimetara koje kradu poglede

Nedjeljom lepršavo, kratko je napisala Ella Dvornik uz fotografiju koja je u sat vremena nakon objave skupila više od 12.300 lajkova.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju