Ella Dvornik na godišnjicu smrti svoga oca, velikog glazbenika Dine Dvornika, podijelila je na Facebooku kako se osjeća osam godina otkako njenog tate više nema

Ella Dvornika imala je 17 godina kada je njen otac Dino Dvornik preminuo, a dan prije smrti vozio ju je u automobilu, živ i zdrav. Poučena svojim iskustvom Ella je na Facebooku podsjetila svoje pratitelje da cijene svaki trenutak proveden s voljenom osobom. Ellin dirljivi status u četiri sata od objave skupio je gotovo 10.000 lajkova.

Primijetite sve, držite sjećanja što duže možete jer će vam biti žao. Provedite vrijeme sa svima koje volite što više možete jer to vam nitko neće vratiti, napisala je Ella u statusu posvećenom tati Dinu Dvorniku

'Hej ljudovi. Danas je 7. 9. 2016., prošlo je 8 godina od kada nema Dine Dvornika. Osam godina zvuči tako puno, a čini se kao da je bilo jučer. U biti, u zadnje dvije godine primjećujem kako mi vrijeme samo leti.
Ova godina mi je prošla nisam rekla keks. Kao da mi je jučer bio rođendan, a evo ga iza ugla opet...

Slavim 26 godina uskoro. Imala sam samo 17 kada mi je tata preminuo. Zbunjujuće vrijeme za svako dijete koje je negdje između djeteta i odrasle osobe. Vrijeme kada te roditelji vode da postaneš netko i doneseš prave odluke je bilo moje vrijeme da kliknem 'fast forward' i što brže odrastem. Nije mojoj mami bilo lako sa mnom u to vrijeme, a bome nije ni meni bilo u svom tom bunilu. Ali što je tu je, prošlo je i to vrijeme i neke stvari su bile blagoslov, a neke lekcije. 8 godina. A kao da je jučer bilo.

Ne uzimajte vrijeme zdravo za gotovo. Ne uzimajte ljude oko sebe zdravo za gotovo jer ne znate da li ćete ih vidjeti opet. Mene je tata dan prije vozio doma u autu, živ i zdrav... Tko je mogao očekivati? Izašla sam iz auta kao da ću ga vidjeti još milijun puta, ali nisam... Primijetite sve, držite sjećanja što duže možete jer će vam biti žao. Provedite vrijeme sa svima koje volite što više možete jer to vam nitko neće vratiti. Jučer me i Keith podsjetio na to kad je zamalo poginuo, a ja se nisam mogla ni sjetiti gdje sam ga zadnji put vidjela.

Možda podsjetnik s neba? Riješite se bijesa i ljutnje u što kraćem roku ako ikada mislite oprostiti. Jer nema smisla da se ljutite mjesecima i godinama da bi onda sve zaboravili. Izgubite vrijeme u kojem ste mogli uživati. Zagrlite svoje mame i tate i bake i djedove i sestre i bracu i sve oko vas kao da vam je zadnji put, jer nekima i je.

Idućih 8 godina će jednako brzo proći, ja ću imati 33 godine onda... Sjetit ću se ovog trenutka i opet ću sve isto reći... Pa kada je trenutak da se učini što se i govori? Vrijeme se ne može vratiti, iskoristite svaku sekundu. Svaku, baš onako kako želite', napisala je Ella Dvornik.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju