Plisirane suknje neizbježan su modni komad u ormarima brojnih dama već nekoliko godina. Taj lepršavi model do pola lista vizualno smanjuje struk i popunjava bokove, a izvrsno se kombinira s tenisicama i štiklama.

Njegovoj fleksibilnosti nije odoljela ni Ella Dvornik-Pearce, koja na svojem profilu na Instagramu rado dijeli inspiracije za modne igre. Hrvatska influenserica odlučila se na plisiranu suknju u izražajnoj narančastoj boji, koja se sjajno uklopila s njezinom bojom kose.

Slika nije dostupna Plisirane suknje od 53 do 227 kuna: 15 modela lepršavih mezimica za sve prigode

Suknju je sparila s još jednim popularnim i fleksibilnim komadom koji je u proljetnim danima sastavni dio brojnih street style kombinacija – bijelim tenisicama ravnih potplata. Točnije, odabrala je Valentinov model ukrašen prepoznatljivim kamenčićima ove talijanske modne kuće.

Izdanje je dopunila prugastom košuljom koju je zavezala oko struka kako bi naglasila ženstvenu siluetu, a kombinaciju dopunila s atraktivnom torbicom zebra uzorka i sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Slika nije dostupna Ella Dvornik: Gležnjače s potpeticom od 9 centimetara koje izgledaju mrak uz hlače i haljine

Izdanje je dobilo velike pohvale Ellinih pratiteljica na Instagramu, a jedna od njih je i komentirala: Obožavam tvoj stil. Ništa ni s čim u pravilu ne ide, a tako ide sve skupa savršeno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju