Svi oni kojima se sviđa personalizirani i unikatni nakit oduševit će se radom Marije Benak. Naime, Marija dizajnira nakit u čijem procesu sudjeluje i kupac, a s ovakvom posebnom izradom već je stekla mnogo pohvala i obožavatelja


Iza imena Elly design krije se jedna žena – Marija Benak. Ona kreira prekrasan personalizirani nakit, a koliko se ljudima njezin rad svidio, govori i činjenica da Facebook-stranica Elly designa ima više od 10 tisuća pratitelja.

Benak voli i prati modu, kao i nakit. Tako je počela pratiti i brojne stranice na Facebooku vezane uz izradu nakita, a zatim je i sama odlučila to isprobati.

U početku sam nabavila malo materijala za narukvice i složila nešto za sebe i za svoje prijateljice da vidim kako će prihvatiti moj nakit te hoće li im se uopće svidjeti. Bile su oduševljene, nosile su ga stalno i na taj me način reklamirale. Postala sam popularna u svojoj okolici i krug zaljubljenika mojih narukvica se širio, kazala je Benak.

Ovaj unikatni i personalizirani nakit svidjet će se mnogima, a potpisuje ga Elly design


Vrlo brzo bilo je sve više upita i potražnje iz Hrvatske, ali i okolnih zemalja, te se tako ovaj hobi pretvorio u pravi posao. Benak je prije pola godine otvorila domaću radinost te se bavi izradom nakita, ukrašavanjem i izradom predmeta za djecu te za razne prigode poput rođendana, babinja, krštenja i vjenčanja.

Inspiracije nikada ne nedostaje. U izradi mog nakita sudjeluje i sam kupac, tako da mi dosta pomogne pri kreaciji. Želim se približiti željama onih koji će i nositi taj nakit. Zajedno se dogovaramo kako nešto kombinirati, što bi bolje odgovaralo i skupa smišljamo nove stvari koje nekada tako dobro ispadnu da postanu proizvod mjeseca, dodaje Marija.

NARUKVICE "ZA PET"

Jedan od preslatkih i popularnih komada nakita Elly designa jesu narukvice na kojima piše "Mama za pet", "Kuma za pet", "Strina za pet", "Teta za pet" ili pak osobna imena.

Te su narukvice uistinu posebne jer je proizvod u potpunosti personaliziran. Od velikog izbora privjesaka, koje kupac sam bira, do velikog izbora boja i materijala perlica, ubacuju se imena i tekst po željama i prigodama za koje su potrebne. Pronaći nešto unikatno i personalizirano, a opet povoljno, u današnje vrijeme nije lako. Tako sam ja sve svoje proizvode prilagodila kupcima u potpunosti, rekla je kreativna Benak.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte slatki rad s potpisom Elly designa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju