U utorak je u Cannesu održana premijera filma "Nostalgia" čiju režiju potpisuje Mario Martone. Priča je to o čovjeku koji se nakon 40 godina izbivanja vraća u svoj rodni grad Napulj i tamo ponovno dolazi u doticaj s prošlošću koja ga izjeda.

Galerija Ema Kovač u Cannesu Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na crvenom tepihu u Cannesu Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na crvenom tepihu u Cannesu +0 Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na crvenom tepihu u Cannesu

Na premijeri je bila i hrvatska manekenka i glumica Ema Kovač koja je na crvenom tepihu blistala u kreaciji dizajnera Ivana Alduka.

Čakovčanka koja živi na relaciji Milano-Rim i koja u Italiji gradi glumačku karijeru za ovu je prigodu odabrala haljinu koja je dio Aldukove kolekcije visoke mode za jesen/zimu 2022. godine.

U izradi crne haljine na jedno rame hrvatski dizajner kombinirao je štras, til i ručno vezene perlice u srebrnoj, crnoj i zlatnoj boji. Donji dio haljine napravljen je od poluprozirnog tila, a njezin glam-rock stil omekšan je visokim rasporom koji joj je dao dozu ženstvenosti.

Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na crvenom tepihu u Cannesu Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na crvenom tepihu u Cannesu (Foto: Guliver Image)

Sam dizajner rekao nam je kako su po njemu upravo haljine na jedno rame poput ove najženstevnije i najsenzualnije kreacije.

Točka na "i" modne priče bez greške bili su i savršeno pogođeni make-up i frizura, kao i crne sandale s tankim remenčićima na visoku potpeticu.

Sharon Stone Sharon Stone u Cannesu: Za opis ovog izdanja dovoljna je jedna riječ - savršeno!

Inače, lijepa Čakovčanka postala je i ambasadorica modnog brenda Alduk, a ova haljina samo je jedna od kreacija Ivana Alduka u kojima je prošetala Cannesom u koji su se ove godine svečanosti, zabave i glamur vratili u punom sjaju pa su osim Eme svojim izdanjima pozornost lijenile zvijezde poput Eve Longorije, Sharon Stone i Julije Roberts.

Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na crvenom tepihu u Cannesu Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na crvenom tepihu u Cannesu (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju