Kad god se pojavi na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu, Sharon Stone uvijek izazove pravu malu ludnicu među okupljenim fotografima. Slavna 64-godišnja američka glumica stigla je i na 75. izdanje festivala te je opet pokorila Croisette, legendarnu festivalsku promenadu.

Galerija Sharon Stone u Cannesu u haljini modne kuće Dolce & Gabbana Sharon Stone u Cannesu Sharon Stone u Cannesu +1 Sharon Stone

Nakon premijere filma "Forever Young", svojim prisustvom uveličala je i premijeru horora "Crimes of the Future" redatelja Davida Cronenberga u kojem glavne uloge imaju Lea Seydoux, Kristen Stewart i Viggo Mortensen.

Predivna Sharon zakoračila je na kanski crveni tepih u haljini talijanske modne kuće Dolce & Gabbana napravljenoj posebno za nju.

Sharon Stone u Cannesu u haljini modne kuće Dolce & Gabbana Sharon Stone u Cannesu u haljini modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Afp)

Zelena toaleta sa šlepom i srcolikim dekolteom u gornjem dijelu prati liniju tijela, a u donjem se širi. Visoki prednji prorez doprinosi senzualnosti ove kreacije koja je ukrašena i blještavim Swarovski kristalima.

Sharon je haljinu kombinirala sa satenskim sandalama koje su također bile u zelenoj boji. Ljepotica se odlučila za minimalan make-up i pritom izgledala apsolutno savršeno.

Sharon Stone u Cannesu Sharon Stone u Cannesu (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju