Hrvatski model i glumica s talijanskom adresom posljednjih šest godina, Ema Kovač, zasjala je na crvenom tepihu jednog od najpoznatijih filmskih festivala, onog u Veneciji. Talijanska ljepotica na vodi trenutno obiluje ne samo dobrim filmovima već i dobrom modom na crvenom tepihu.

Galerija Model i glumica Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na Filmskom festivalu u Veneciji - 4 Model i glumica Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na Filmskom festivalu u Veneciji - 1 Model i glumica Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na Filmskom festivalu u Veneciji - 2 +3 Model i glumica Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na Filmskom festivalu u Veneciji

Jednu takvu posebnu toaletu izvrsno je iznijela prekrasna Čakovčanka Ema Kovač koja već godinama gradi uspješnu karijeru u svijetu modelinga, a odnedavno i glumačkom. Ema je doista mamila uzdahe na crvenom tepihu svojom pojavom u raskošnoj toaleti hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.

Model i glumica Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na Filmskom festivalu u Veneciji - 6 Ema Kovač svojom je pojavom u Veneciji mamila uzdahe u raskošnoj toaleti Ivana Alduka (Foto: PR)

Ema je divna, u svakom pogledu stoga joj sve što odjene stoji savšeno. Ovdje je riječ o unikatnoj haljini visoke mode koja je ručno vezena i u kojoj su utkani sati rada i iskustva.

Model i glumica Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na Filmskom festivalu u Veneciji - 2 Unikatna haljina visoke mode s Aldukovim potpisom ručno je vezena i u nju su utkani sati rada i iskustva (Foto: PR)

Delikatna čipka koja ovija tijelo je djelomično prozirna, a dramaturgija cijelog dizajna istaknuta je asimetričnim voluminoznim djelom koji tvori šlep i metalni detalji na ramenima. Izuzetno seksepilna kreacija za koju smo odmah znali da je izvrstan izbor za ovo pojavljivanje" izjavio je dizajner Ivan Alduk.

Hrabro! Izdanje na crvenom tepihu u Veneciji nakon kojeg muška moda više neće biti ista Glumac Timothee Chalamet u odijelu s golim leđima na Filmskom festivalu u Veneciji - 8 Glumac Timothee Chalamet u odijelu s golim leđima na Filmskom festivalu u Veneciji - 7 Glumac Timothee Chalamet u odijelu s golim leđima na Filmskom festivalu u Veneciji - 5 +6 Glumac Timothee Chalamet u odijelu s golim leđima na Filmskom festivalu u Veneciji - 2

Mariacarla Boscono na filmskom festivalu u Veneciji Haljina o kojoj bruji svijet: Je li neprimjerena ili samo ne razumijemo visoku modu?

Kreaciju modnog branda Alduk, Ema je ovo ljeto nosila i na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu te pobrala samo komplimente. Čini se kako je ovaj dvojac izuzetno dobar tandem u modnom smislu pa s veseljem čekamo vidjeti što nam pripremaju u daljnoj suradnji.

Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na crvenom tepihu u Cannesu Ema Kovač u haljini Ivana Alduka na crvenom tepihu u Cannesu (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju