Nakon što je 20 godina živjela mirnim životom, daleko od očiju javnosti Emma Ferrer, unuka holivudske dive Audrey Hepburn odlučila je svoje ime učiniti poznatim. Prekrasna studentica umjetnosti stala je ispred fotoaparata i postala zvijezda osvanuvši na naslovnici časopisa Harper's Bazaar.

Iako je odrasla u raskoši i glamuru koji joj je omogućila njezina baka Audrey Hepburn, lijepa i samozatajna Emma Ferrer nikada se nije okušala u svijetu poznatih i slavnih. No čini se kako dio bakinih gena tek sada izlazi na vidjelo.

Naime, 20 godina stara studentica umjetnosti osvanula je na naslovnici časopisa Harper's Bazaar te nas je nakratko vratila u prošlost.

Emma je stala ispred kamere fotografa Michaela Avedona, sina slavnog fotografa Richarda Avedona koji je njezinu baku proglasio vlastitom muzom.

Lijepa djevojka frizurom i make-upom vratila nas je u šezdesete godine prošlog stoljeća, a osim detalja poput perja i nakita u prvom se planu našao njezin profil koji opisuje jednu od Audreyinih najupečatljivijih poza podignute glave. Nježne crte lica, uski nos kao i ženstveno izražena čeljust u trenu su nas podsjetili na slavnu glumicu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju