Emma Stone jedna je od ambasadorica modne kuće Louis Vuitton i novo zaštitno lice njihovih kampanja.

Galerija Emma Stone Emma u haljini modne kuće Louis Vuitton Glumica se odlučila i za decentan make-up +0 Srebrna torba u obliku cilindra

Stoga ne čudi što se na brojnim događanjima pojavljuje upravo u njihovim kreacijama. Iznimka nije ni 76. dodjela Zlatnih globusa. Američka glumica ove godine bila je nominirana u kategoriji najbolje sporedne glumice u dramskom filmu, za ulogu u hvaljenom filmu "The Favorite".

Nagrada joj je naposljetku ipak izmakla iz ruku i kući ju je ponijela Regina King, kojoj filmski kritičari za ulogu u filmu "If Beale Street Could Talk" predviđaju i Oscar.

Emma u haljini modne kuće Louis Vuitton Emma u haljini modne kuće Louis Vuitton (Foto: AFP/Getty Images)

Možda se nije našla na popisu nagrađenih glumica, ali dobila je svoje mjesto na vrhu liste najbolje odjevenih zahvaljujući kreaciji Nicolasa Ghesquierea, kreativnog direktora modne kuće Louis Vuitton.

Na haljini izrađenoj od 15 metara muslina, koju su strani mediji već prozvali "malim umjetničkim djelom", više od 800 sati radilo je više od 30 krojačica koje su ručno u nju ušile 63.000 staklenih perlica i tako stvorile uzorak koji imitira riblje ljuske. Od modnih dodataka odlučila se samo za malu metalik torbicu u obliku cilindra ukrašenu "Time's Up x 2" vrpcom i decentan nakit.

Srebrna torba u obliku cilindra Srebrna torba u obliku cilindra (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju