Emma Stone osvojila je svog prvog Oscara za hvaljenu izvedbu u filmu "La La Land". Američka glumica izgledala je savršeno na dodjeli, a za to je zaslužan i odličan make-up

Za glumce i filmaše dodjela Oscara najvažnija je noć u godini. Nakon Oscara uvijek se komentiraju haljine poznatih dama koje su došle na dodjelu, a kada su u pitanju nove dobitnice nagrade u glavnih kategorijama njihov izgled "secira" se do najsitnijih detalja.

Tako danas mnogi žele znati sve o make-upu 28-ogodišnje Emme Stone koja je na 89. dodjeli Oscara osvojila nagradu za najbolju glavnu glumicu. To priznanje donijela joj je glumačka izvedba u mjuziklu "La La Land" redatelja Damiena Chazellea.

Lijepa glumica došla je na dodjelu u zlatnoj haljini modne kuće Givenchy, a svoje izdanje upotpunila je nakitom draguljarske kuće Tiffany. Do izražaja je došao i njezin sjajan make-up kojim je dominirao ruž ciglaste nijanse.

Za šminku je bila zadužena njezina dugogodišnja vizažistica Rachel Goodwin koja je otkrila da je glumica nosila ruž kozmetičkog brenda NARS pod nazivom "Audacious". Dramatična smeđe-crvena nijansa "Mona" savršeno je pristajala uz njezinu put, boju kose i boju haljine.

Inspiraciju za korištenje ove nijanse Goodwin je pronašla u slici Gustava Klimta. "Skladna je i bogata. Oduvijek sam voljela ciglaste nijanse. Mislim da ima nešto jako lijepo u tome što su tako 'zemljane', a opet glamurozne", kazala je vizažistica.

U galeriji pronađite ruževe po uzoru na Emmu Stone.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju