Ne samo Hrvatsku nego i svijet obišle su snimke tate Josipa i njegova sina, četverogodišnjeg Leona, koji su izvučeni iz srmskanog automobila u Petrinji nakon razornog potresa.

Njih dvojica sada su dobro - tata Josip oporavlja se u bolnici, a Leon je s mamom kod rodbine u Zagrebu.

Moji hrabri dečki su stabilno, izvan opasnosti životne. Leon je prošao s laksim tjelesnim ozljedama, nema lomova i nagnječenja, Josip je u bolnici na promatranju, stabilno je, ima polomljena rebra, ali hvala Bogu, nema oštećenja organa.

Nadam se da ste i vi svi dobro fizički, jer psihički nitko ne može biti dobro. Nadam se da je ovo bilo zadnje zlo. Ne ponovilo se nikada. Čuvajte se, pazite sebe i svoje bližnje, napisala je Leonova mama Maja Spoja na Facebooku.

Slika nije dostupna "Poštujte ovih dana tuđu bol, i budite vrlo oprezni jer će je puno ljudi, možda i oni od kojih to nećete očekivati, itekako duboko doživjeti."

Slika nije dostupna Psić čuva razrušenu kuću i čeka vlasnika koji se neće vratiti

A na prizore oca koji u zagrljaju drži svog sinčića nitko nije mogao ostati imun. Pa ni Ena Šarac, hraba Osječanka koja svoju snagu neprestano pokazuje u borbi s opakim bolestima.

Molim vas, ako itko zna ime ovog dječaka da mi javi, taj strah u njegovim okicama ne mogu zaboraviti. Poklanjam mu od srca novi PS4 i sve igrice i joysticke i punjač za njih i sve sa slike.

Sve je novo i roditelji su mi ga kupili za Božić na 24 rate da skratim vrijeme u krevetu, ali ne mogu kada mi je to dijete stalno u glavi. Pomozite mi samo da dođem do njega, molim vas. Ljubavi malena, javi se kada bude sve dobro da se igraš u svom domu.

Žao mi je svih i pomogla bih svima, ali ispunite mi moju želju, molim vas, napisala je na Facebooku Ena, a nije dugo trebalo da njezina molba bude uslišena.

Slika nije dostupna Svima nam treba pomoć: Kako smiriti um u ekstremno stresnim situacijama?

Potražni psi I oni su neumorni junaci: Witch, Lula, Tama i La Mar traže preživjele pod ruševinama

Javila joj se, naime, Leonova mama.

Javila mi se majka malog Leona. Hvala svima od srca, napisala je Ena na Facebooku, a njezini prijatelji na ovoj društvenoj mreži za nju su imali samo riječi hvale. U stotinama komentara ispod njezinih objava dali su joj do znanja koliko je lijepo ovo što čini.

"Mislim da je ovo nešto najljepše što sam pročitala u ova dva dana", "Velika si Ena. Tako mala, a veća od većine", "Hvala ti što postojiš. Hvala ti, anđele", "Velika si i divna", samo su neki od komentara, a javili su joj se i ljudi koji sada njoj žele pokloniti Playstation.

...molim Vas ako itko zna ime ovog djecaka da mi javi ❤ taj strah u njegovim okicama ne mogu zaboraviti 😢 poklanjam mu...

Objavljuje Eny ŠaracSrijeda, 30. prosinca 2020.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju