U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu sinoć je održana dodjela glazbenih nagrada Top.hr. Svečani događaj je okupio brojna poznata lica s hrvatske glazbene scene, kako bi primili nagrade za uspjehe u protekloj godini.

Galerija Eni Jurišić na dodjeli nagrada Top.hr Eni Jurišić na dodjeli nagrada Top.hr Eni Jurišić na dodjeli nagrada Top.hr +1 Eni Jurišić

Među njima se posebno istaknula pjevačica Eni Jurišić, novo lice na hrvatskoj glazbeno sceni, koje nas osvaja glasom, ali i profinjenim modnim kombinacijama. 

Eni je za ovu prigodu odjenula jednostavnu, a istovremeno upečatljivu modnu kombinaciju. Odabrala je crno odijelo, koje stoji uz bok maloj crnoj haljini i već na prvi pogled stvara profinjeni i elegantni dojam.

Eni Jurišić na dodjeli nagrada Top.hr Eni Jurišić (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Duži sako kombinirala je s dubokim svečanim hlačama ravnog kroja, koje su posebne zbog proreza i gumba. 

Točka na i njezine kombinacije, ovoga je puta bilo prozirni svjetlucavi top i blještavi grudnjak. Njezina kombinacija je dokaz da prozirni komadi mogu izgledati efektno i profinjeno.

Cjelokupna kombinacija čini baš posebno trudničko izdanje. Eni je trenutno u šestom mjesecu trudnoće pa ne čudi što blista poput dijamanta. 

Diva u odijelu: Eni Jurišić na Dori je zasjala u kombinaciji kakvu rijetko viđamo Eni Jurišić na Dori Eni Jurišić na Dori Eni Jurišić na Dori +0 Eni Jurišić na Dori

Kombinaciju je zaokružila cipelama na vrtoglavo visoku petu i platformu te decentnim nakitom, od kojega su se posebno isticale srebrne naušnice. Kosu je oblikovala u elegantne valove, a ljepotu je naglasila laganim make-upom.

Eni je ljubiteljica klasičnih modnih kombinacija, koje uvijek podigne na viši nivo efektnim detaljima. Slično odiijelo nosila je i na ovogodišnjoj Dori, kad se predstavila svojom novom pjesmo Kreni dalje. 

Dobitnici nagrade Top.hr se proglašavaju na temelju preciznih podataka dobivenih iz radijskog emitiranja na više od 140 radijskih postaja diljem zemlje, fizičke prodaje te digitalne prodaje na glazbenim streaming servisima.

Ove je godine najboljom pjevačicom proglašena osječka kantautorica Mia Dimšić, najbolji pjevač je Luka Nižetić, a nagradu za najbolju pjesmu dobio je Matija Cvek.

Eni Jurišić na dodjeli nagrada Top.hr Eni Jurišić (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju