Na raspjevanoj pozornici sportske dvorane „Marino Cvetković“ u Opatiji sinoć je održana Dora, Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije. Pobjedu je odnijela riječka grupa Let 3, koja će nas u svibnju u Liverpoolu predstavljati s pjesmom Mama ŠČ.

Galerija Eni Jurišić na Dori Eni Jurišić na Dori Eni Jurišić na Dori +0 Eni Jurišić

U Opatiji je sinoć 18 kandidata pokušalo osigurati nastup na Euroviziji, a među njima je bila i nova zvijezda hrvatske glazbene scene, Eni Jurišić.

Na ovogodišnjoj Dori, Eni se predstavila sa snažnom baladom Kreni dalje, s kojom je završila na visokom šestom mjestu.

Za ovu posebnu priliku Eni je odabrala glamuroznu crnu kombinaciju. Odjenula je klasično crno odijelo, koje je kombinirala s bijelom košuljom i kravatom. Posebno su efektne bile crne hlače ravnog kroja s kratkim prorezom i gumbima, te perje na rukavima. 

Najupečatljiviji dio njezine kombinacije je voluminozni crni plašt do poda koji je cijeloj kombinaciji dao dozu glamura. 

Eni Jurišić na Dori Eni Jurišić u glamuroznoj crnoj kombinaciji (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Velika kragna i perje na rukavima detalji su dostojni ovakvog događaja, a Eni je na pozornici izgledala poput holivudske dive.

Eni Jurišić na Dori Eni Jurišić (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Kombinaciju je upotpunila cipelama na visoku petu i platformu, te decentim nakitom. Još jedan upečatljiv detalj svakako je njezina frizura, koju je oblikovala u pomalo futurističku punđu sastavljenu od pletenica.

Mia Dimšić na Doru je stigla u haljini s visokim prorezom koja ne prolazi neprimijećeno Mia Dimšić na Dori - 1 Mia Dimšić na Dori - 3 Mia Dimšić i pobjednici Dore +0 Mia Dimšić na Dori

Pjesmu Kreni dalje, Eni je napisala u suradnji s Vlahom Arbulićem i Matijom Cvekom, s kojim je i zakoračila na hrvatsku glazbenu scena, nakon što je javnost odlično prihvatila njihov veliki hit, Trebaš li me.

  Eni Jurišić na Dori Eni Jurišić (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Let 3 je pobijedio na Dori, a publiku su osvojili pjesmom, koreografijom i kostimima u svom stilu Let 3 na Dori Let 3 na Dori Let 3 na Dori +3 Let 3 na Dori

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju