eNVy room je predstavio novu kolekciju vjenčanica kroz poetične vizuale inspirirane Millaisovim remek djelom, slikom Ofelija. Vjenčani modeli obiluju čipkom, tilom i svilom, a kolekcija se proteže od raskošnih krinolina, preko lepršavih svilenih haljina, pa sve do haljina sirena kroja

Hrvatski modni brend eNVy room predstavio je novu kolekciju vjenčanica od čipke, tila i svile koje su prožete čistom eterikom, dok su vizuali nadahnuti jednom od važnih ženskih likova u povijesti književnosti.

'Kao inspiracija za fotografije poslužilo je remek-djelo britanskog slikara Johna Everetta Millaisa koje je inspirirano jednim od najvažnijih likova iz Shakespeareovog opusa, Ofelijom, iz djela “Hamlet”.

Nježnost i poetičnost ovog ulja na platnu već desetljećima oduševljava svjetsku javnost, pa tako i nas. Bilo je zadovoljstvo reinterpretirati taj visual u kojem je vodeći motiv voda koja teče kroz gusto raslinje', rekli su o novoj kampanji dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Vođeni željom svojih klijentica koje žele biti posebne na dan svog vjenčanja, eNVy room u novoj kolekciji predstavlja novitet - dvije vjenčanice u boji lavande.

Ova nježna nijansa pravo je osvježenje u ponudi vjenčanica, a stvorena je za one mladenke koje žele dodatno istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen i elegantan način.

Pred objektiv uspješnog fotografa Šime Eškinje u ulozi modela stala je hrvatska manekenka Martina Majcenović. Frizuru potpisuje Draška Topić, dok je za šminku odgovorna Sanja Agić.

Cijene predstavljenih modela kreću se od 6490 kn do 9490 kn, a mogu se pogledati u eNVy room showroomu na adresi Gračec 1 u Zagrebu, uz prethodnu rezervaciju termina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju