Nakon zaručničkog domaći modni dvojac eNVy room dizajnirao je i vjenčano prstenje.

 

Nekoć su davno naši preci vjerovali kako je samo četvrti prst lijeve ruke "venom ljubavi" direktno povezan s našim srcem. Zbog tog su vjerovanja, kako bi srce zauvijek doticala ljubav, vjenčani prsten smjestili upravo na prstenjak, a u našoj se kulturi tamo nosi i danas, stoljećima kasnije. I premda neke običaje uopće ne propitujemo, vjenčani je prsten bez premca najposebniji komad nakita, prožet bogatom poviješću i tradicijom, ali i neupitnom sentimentalnom vrijednosti i simbolikom.

Nakon zaručničkog, domaći modni dvojac eNVy room dizajnirao je i vjenčano prstenje

Njegov kružni oblik, bez kraja i početka, simbol je neraskidive povezanosti, cjelovitosti i vječnosti, znamen zajedništva i odanosti, ali i podsjetnik na obećanje o bezuvjetnoj ljubavi. Zbog njegove vrijednosti i posebnosti vjenčani prsten gotovo nikada ne skidamo s prsta, pa nimalo ne čudi što se on bira s posebnom pažnjom kako bi na najvjerniji način dočarao vječnu vezu dvoje ljudi, a pritom i beskompromisno zadovoljio njihove estetske preferencije.

Nakon što je dizajnirao neodoljivo elegantnu i profinjenu kolekciju zaručničkog prstenja koja je motivima poput mašne i satenske vrpce pratila njihov prepoznatljivi dizajnerski rukopis, modni dvojac eNVy room upustio se u novu modnu pustolovinu i kreirao kolekciju vjenčanog prstenja. Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, čiji modni studio već dugi niz godina slovi kao nezaobilazna postaja mnogih budućih mladenki kada je u pitanju odabir vjenčane haljine, posebnu su prigodu vjenčanja oplemenili kolekcijom koju čine četiri modela prstena.

Slika nije dostupna eNVy room: Nova kolekcija vjenčanica u koje se mladenke lako zaljubljuju

Andrea i Ana bave se organizacijom vjenčanja Planirali ste vjenčanje za 2020.? Evo kako će ona izgledati u bliskoj budućnosti

Imajući na umu posebnost vjenčanog prstena, ali i njegovu neprocjenjivu emocionalnu i estetsku vrijednost, modni je tandem dizajnirao elegantnu, profinjenu i vrlo decentnu kolekciju izrađenu u četiri varijante boja, popularnoj rose gold nijansi te klasičnim bojama bijelog i žutog zlata, uz dodatak dijamanta - nezamjenjivog dragog kamena koji svojom ljepotom i trajnošću prkosi prolaznosti vremena.

Slika nije dostupna Jednako romantična: Pet prednosti malih vjenčanja

Svaki prsten može se, ovisno o želji klijenta, izraditi u kombinacijama boja od bijelog, žutog ili crvenog zlata, a o željama klijenta ovisi i veličina te kvaliteta ili boja dijamanta. Prstenje se radi od 18-karatnog zlata ili 750/1000 čistoće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju