Poznati brend eNVy room predstavlja minimalističku bridal kampanju. Osnovni fokus je na haljini i ljepoti žene, a inspiraciju su pronašli u 1990-ima i eri supermodela

 

Uz pomalo filmski pristup zadanoj bridal-temi eNVy room inspirirale su 1990-e i era supermodela, vrhunac ženstvenosti, oblina i modne fotografije.

Zaštitno je lice bridal-kampanje Vesna Parčina, djevojka koja je dugi niz godina nosila eNVy room na pistama i koja spada u grupu najistaknutijih modela hrvatske modne scene.

Nova bridal kampanja brenda eNVy room inspirirana je 1990-ima i erom supermodela

Dok smo razmišljali o odabranoj inspiraciji, pa tako i o Cindy, Naomi, Christy, dobu kada su manekenke bile zanosne ljepotice i kada su se slavile obline i senzualnost, Vesna nam je odmah došla u misli kao zaštitno lice ove kampanje, kazali su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma.

Prateći temu nova je kolekcija vjenčanica pročišćena i minimalistička. Bijele haljine, kako ih dečki iz eNVy rooma vole zvati, svakako nisu nešto što često možemo vidjeti na našem tržištu.

Lagane, jednostavne i ležerne bijele haljine i ove su sezone okosnica rukopisa eNVy room. Slip haljine golih leđa izrađene od mreže, obasute sitnim cvjetovima te one izrađene od mekih svilenih listića navest će svaku mladenku da nesmetano provede večer plešući sa svojim najdražima.

Tu su i elegantne haljine koje prate liniju tijela, no s malim pomakom u vidu neočekivanih džepova te raskošne krinoline od superlagane svilene organze kombinirane s filigranskom čipkom.

Novitet ove kolekcije svakako je model 2 u 1 – transparentna vjenčanica s volanima izrađena od tila obasutog točkicama nošena preko svilenog slip modela popularnog u 90-ima. Skidanjem transparentne haljine od tila mladenka dobiva odličnu zamjenu već pomalo zaboravljene haljine koja se nosi nakon ponoći.

U novoj kolekciji nalazi se i prekrasni predimenzionirani kaput s dominantnom kragnom za zimska vjenčanja.

Inspiracija nam je bio muški kaput. Jako nam je romantičan moment kada mladoženja svojim kaputom ogrne mladenku u slučaju kiše, snijega ili vjetra te smo željeli to prenijeti u dizajn vjenčanog kaputa kao toplu i nježnu asocijaciju na taj džentlmenski čin bliskosti, obrazložili su dizajneri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju