Od najranijih početaka pa sve do danas, modni dvojac eNVy room viziju svog brenda gradio je na temeljima glamura, senzualnosti i elegancije učinivši ih prepoznatljivim pečatom svoje modne priče. Estetiku profinjenosti predvođenu haljinama kao okosnicom ženstvenosti često je nadograđivao idejom power dressinga infuzijom maskulinih elemenata poput precizno krojenih odijela.

Galerija Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 8 Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 4 Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 5 +8 Haljine iz kolekcije za hladnu sezonu stilski podsjećaju na zlatnu eru Hollywooda

U kolekciji za sezonu jesen/zima 2023. svoju je sklonost povezivanju oprečnih elemenata podigao na posve novu razinu spajajući ta dva naoko nespojiva smjera u dosad neviđenu simbiozu. Imajući na umu suvremenu ženu te sve njezine težnje i nebrojene uloge koje utjelovljuje, eNVy room je za recentnu hladnu sezonu kreirao kolekciju koja power dressing i ženstvenost isprepliće u zanimljivu fuziju koja se odmiče od ustaljenih pravila.

Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 2 Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room (Foto: Franjo Matković)

Tailoring je nešto što nas posljednjih sezona jako zanima. No, unatoč fascinaciji prema precizno krojenim odijelima, ne odustajemo od naših prepoznatljivih ženstvenih komada koje ponajviše čine haljine. U ovoj kolekciji želja nam je bila ne odvajati ta dva smjera u zasebne kategorije nego ih izmiješati i promišljeno inkorporirati u nove i zanimljive komade, izjavili su dizajneri. Kako bi dokazali da ta dva smjera mogu egzistirati istovremeno, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović elemente precizno krojenih odijela ugradili su u haljinu kao modni sinonim ženstvenosti, a kao rezultat nastale su forme koje istovremeno izgledaju senzualno i elegantno, ali i moćno.

Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 10 Haljine iz kolekcije za hladnu sezonu stilski podsjećaju na zlatnu eru Hollywooda (Foto: Franjo Matković)

Tako asimetrična haljina, gledana s jedne strane, s ramenom i rukavom preuzetog s oversized sakoa, ostavlja dojam kaputa ili blejzera, dok se s druge strane ona "pretvara" u prepoznatljivu, glamuroznu večernju haljinu od svjetlucavih kristala i perlica, s dubokim prorezom na nozi i ogoljenom rukom.

Neobičan hibrid kreiran je i spajanjem midi suknje visokog proreza i nogavice hlača cigar kroja zbog čega je na prvu teško razlučiti je li riječ o suknji ili hlačama, haljini ili kombinezonu, a maskulini tailored komadi, poput sakoa i hlača, dobili su ženski pečat elementima drapiranja i čvorovima preuzetima iz ljetne kolekcije. Naoko "strogi", oversized blejzer okrenut je naopačke tako da prednji dio sakoa postaje stražnji senzualno otvarajući pogled na leđa.

Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 9 Boje koje dominiraju kolekcijom su crna, mornarski plava, emerald zelena, čokoladno smeđa te boja starog zlata (Foto: Franjo Matković)

Haljine iz kolekcije za hladnu sezonu stilski podsjećaju na zlatnu eru Hollywooda i nepobjedivi glamur Jessice Rabbit, te su podijeljene u dvije kategorije: izrađene od brušenog svilenog satena ili pak obasute mnoštvom izvezenih kristala i perlica. Kao neki od osnovnih aduta ističu se visoki prorezi na nozi, naglašena ramena ili asimetrični korzeti.

Boje koje dominiraju kolekcijom su crna, mornarski plava, emerald zelena, čokoladno smeđa te boja starog zlata, a materijali koji ju čine su već spomenuti brušeni svileni saten, viskozni kadi, transparentni til i tkanine bogato isprepletene perlicama, štrasom i kristalima.

Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 12 Od najranijih početaka pa sve do danas, modni dvojac eNVy room viziju svog brenda gradio je na temeljima glamura, senzualnosti i elegancije (Foto: Franjo Matković)

Jelena Rozga u mrak haljini koja je spojila dva omiljena ljetna trenda Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana +5 Jelena Rozga na Melodijama Jadrana

Elegantna silueta kao glavna zvijezda nove kolekcije vjenčanica dvojca eNVy room eNVy room nova kolekcija vjenčanica eNVy room nova kolekcija vjenčanica eNVy room nova kolekcija vjenčanica +9 eNVy room nova kolekcija vjenčanica

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju