Otkako je prije više od desetljeća predstavio prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima, atelje modnog tandema eNVy room svake godine u siječnju biva obogaćen novim modelima vjenčanica, osvajajući tako srca nekih novih mladenki i postajući dijelom najposebnijih životnih trenutaka.

Galerija eNVy room nova kolekcija vjenčanica eNVy room nova kolekcija vjenčanica eNVy room nova kolekcija vjenčanica +9 eNVy room nova kolekcija vjenčanica

U toj sada već tradicionalnoj maniri omiljeni modni dvojac zakoračio je i u 2023. godinu.

Zagrebački showroom u Vlaškoj 68 oplemenjen je tako s više od trideset novih vjenčanih modela, a dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović još su nas jednom podsjetili na to s kolikom su dozom šarma, elegancije i ženstvenosti protkane njihove bridal priče.

Imajući u vidu da se želje, potrebe i ukusi budućih mladenki uvelike razlikuju, eNVy room ovu je i bridal kolekciju iskrojio u paleti različitih stilova, s pregršt modela, spajajući nešto tradicionalnije siluete s inovativnim i estetski zanimljivim dizajnerskim rješenjima.

Bezvremenska zavodljivost ženske siluete

Baš poput svih kreacija s potpisom eNVy rooma, i novi bridal modeli slave bezvremensku zavodljivost ženske siluete, ukrašeni prepoznatljivim detaljima poput voluminoznih rukava, predimenzioniranih mašni, romantičnih volana, elegantnih nabora ili pak glamuroznih proreza.

eNVy room nova kolekcija vjenčanica eNVy room nova kolekcija vjenčanica (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Atipične vjenčane modele, poput onoga sačinjenog od crop topa i raskošne suknje, haljine od ekoperja ili modela ukrašenog razigranim resicama, upotpunjavaju modeli bogatih, voluminoznih vjenčanica s delikatnim detaljima, a razigranosti čitave bridal priče doprinosi za eNVy room svojstveno poigravanje asimetrijom i kontrastima.

Prorezi unose dašak zavodljivosti i dramatičnosti, baš kao i ogoljena ramena ili otvorena leđa, strogost korzeta oponira romantičnoj lepršavosti, a posebna doza harmonije postignuta je igrom nabora i tekstura, kao i suprotstavljanjem punih i transparentnih materijala.

eNVy room nova kolekcija vjenčanica eNVy room nova kolekcija vjenčanica (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Kolekciju čine modeli različitih dužina, pretežito u nijansama bijele, te u bogatoj paleti materijala koju čine svileni saten, crep organza, viskozni cadi, svileni cadi, čipke izvezene kristalima, resasti materijali od niski kristala, organza s reljefnim motivima, ekoperje i plisse.

Izaberite savršeni model 

Osim modela iz nove bridal kolekcije za 2023. godinu, u showroomu modnog dvojca u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu mogu se pronaći i bestseleri iz prošlih kolekcija.

eNVy room nova kolekcija vjenčanica eNVy room nova kolekcija vjenčanica (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Odlučite li svoju vjenčanicu iz snova potražiti u ateljeu eNVy rooma, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri. Svojim savjetima, koje temelje na bogatom iskustvu, pomoći će vam da odaberete savršeni model te će se posebno pobrinuti da se pritom osjećate ugodno i opušteno.

Sedam modela vjenčanica koji će biti najpopularniji u ovoj godini Popularne će biti haljine u svjetlijim nijansama plave boje Popularne će biti haljine u svjetlijim nijansama plave boje Odvažnijim damama mogle bi se svidjeti vjenčanice od prozirnog materijala +12 Odvažnijim damama mogle bi se svidjeti vjenčanice od prozirnog materijala

Svoju vjenčanicu ili haljinu trebate rezervirati na vrijeme, barem tri mjeseca unaprijed, a na termin smijete doći u pratnji najviše tri osobe.

Svi modeli iz nove kolekcije mogu se isprobati u showroomu eNVy rooma u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu uz prethodnu rezervaciju termina na broj 0992322939.

eNVy room možete pratiti putem službene internetske stranice www.envyroom.com, preko Facebook profila ili na Instagramu.

eNVy room nova kolekcija vjenčanica eNVy room nova kolekcija vjenčanica (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju