Romantično i inspirirano talijanskim neorealističkim filmovima u maniri ranih djela Fellinija opisuju novu kolekciju dizajnerskog dvojca eNVy room. Retro krojevi ovoga su puta smješteni među čarobne vizure Hvara koje su poslužile kao idelana kulisa ispred objektiva fotografa Šime Eškinje

eNVy room kolekciju za jesen/zimu 2014/15 određuju čipka, suptilne teksture, igre dužinama i retro krojevi koji su posebno naglašeni stylingom u novoj kampanji.

Lepršavi i svjetlucavi materijali rezervirani su za večernju modu pa su tako drapirane maksi haljine bogato nabrane u struku, dok svjetlucave haljine izrađene od zelenih ljuskica i perlica senzualno omataju tijelo otvarajući samo leđa kao zavodljivi detalj koji laska ženskom tijelu.

Čarobne vizure Staroga Grada na Hvaru, njegove kamene kuće ukrašene škurama, griljama i razigranim tiramolima poslužile su kao idealna kulisa našem poznatom fotografu Šimi Eškinji kojem je ispred objektiva u ulozi zaštitnog lica nove eNVy room kampanje stala Marija Kolak, model iz agencije Talia.

Crno bijele fotografije neodoljivo podsjećaju na povijesni i sentimentalni dokument ne tako minulog vremena, a fotografije u boji prikaz su realistične slike gdje je naznačena ljudska dimenzija kroz glamuroznu prizmu modne fotografije.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju