Rutina u spavaćoj sobi zna biti prilično frustrirajuća, no ubacite li među plahte nekoliko sitnica koje će napaliti vas i partnera brzo i lako ćete je izbaciti u potpunosti

Prisjetite se najsvjetlijih trenutaka koje ste proživjeli s partnerom, dana kada niste izlazili iz stana i zadovoljavali jedno drugog na različite načine. Rutina se uvukla u vezu, a isto tako i u seks, no erotske igrice mogu vašem odnosu vratiti staru slavu.

Dodaci čine čuda!
Baš kao što modni upotpunjuju savršenu odjevnu kombinaciju, erotski dodaci mogu napraviti vruću atmosferu u spavaćoj sobi.

Nabavite vibrator i uživajte u paru. Ova seksi igrica će probuditi strast i osigurati vam nezaboravnu zabavu medu plahtama. Kako bi užitak bio potpun krenite zajedno u šoping, to neka bude dio predigre.

Odigrajte ulogu!
Flertujte, zavodite,igrajte se, radite sve što vam padne na pamet dok god to odgovara vama i vašem partneru. U igru možete uključiti i kostime ili rekvizite koje će unijeti novo raspoloženje u vaš odnos.

Iskoristite usta!
Kada ste zadnji put partneru dali poljubac pun želje i strasti? Uključite usta u predigru i seks, ljubite se, grickajte i uživajte jedan u drugome.

>> U seksu uživamo 50 dana godišnje

>> 7 vrućih igrica koje će vas raspametiti

Ubacite među plahte nove okuse, poslužite se medom, čokoladom ili pjenušcem i poljupcima ih skinite sa svih dijelova partnerovog tijela. Prije nego počnete postavite samo jedno pravilo - zaboravite na ruke, jezik i usne moraju odraditi sav posao!

Ah taj striptiz...
Toliko ste puta čuli ovaj prijedlog za zagrijavanje, no još uvijek niste izveli striptiz samo za partnerove oči. Pojačajte svoju omiljenu pjesmu, prigušite svjetla u sobi i prepustite se mašti i osjećajima. To je prilika da kupite i odjenete jako seksi donje rublje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju