Za malo više od mjesec dana službeno nam stiže proljeće. Tijekom ovog godišnjeg doba budi se priroda, a pod utjecajem sve ljepših i sunčanijih dana budimo se i mi. Mnogi će tada osjetiti potrebu za promjenom, a kada je u pitanju ljepši spol ta potreba često se manifestira kroz odlazak kod frizera.

Galerija Hilary Duff i Georgia May Jagger Nicole Richie Nicole Richie +9 Nicole Richie

Osim šišanja, mnoge dame odlučit će se i za promjenu boje kose. Cijenjeni magazine Vogue kao jedan od najvećih proljetnih frizerskih trendova za 2021. godinu najavljuje vladavinu netipičnih nijansi.

U pitanju su sve boje koje odudaraju od klasičnih, a Vogue ih naziva eskapističkim nijansama proizašlim iz razdoblja karantene kada su mnogi sami bojili kosu u neobične boje, u želji za promjenom i barem privremenim bijegom iz stvarnosti.

Kada su u pitanju trajne boje, teško je odlučiti se na takvu promjenu, ali srećom, zato danas imamo veliku ponudu privremenih boja koje se lako i brzo ispiru.

Nicole Richie Nicole Richie (Foto: Getty Images)

Tim trikom služe se i mnoge slavne dame, a među njima je i Nicole Richie. Kada je Nicole prvi put obojila kosu u ljubičasto, koristila je trajnu boju i oštetila kosu. Nakon toga odlučila je prepuštati se samo čarima privremene boje.

Puno sam se igrala i u vrijeme kad sam htjela ljubičastu nijansu jedina opcija bila je trajna boja. To je potpuno drugačiji proces. Moraš izbjeljivati kosu, stalno ići u salon, to je velika stvar i velika obveza.

Nicole Richie Nicole Richie (Foto: Getty Images)

Nakon toga kosa mi je postala lomljiva i morala sam je odrezati i pustiti da opet izraste. Zato sada koristim privremene boje koje se ispiru. To je sjajna stvar jer cijeli proces bojanja možeš odraditi doma. Boja ne traje dugo i skine se nakon 10-tak pranja, rekla je Nicole koja je dosad isprobala čitav niz neobičnih boja za kosu.

U galeriji pogledajte koje su još slavne dame eksperimentirale s netipičnim nijansama i možda pronađete inspiraciju za svoju novu boju.

Ankete

(8584) Biste li isprobali netipičnu ili ludu boju kose?

rezultati povratak glasova559
rezultati

Katy Perry Katy Perry priznala je da joj se jako sviđala njezina kosa u zelenoj fazi (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju