Kozmetički brend "essence" dodao je dašak glamura s novom trendovskom kolekcijom "Glitter in the air". Mnoštvo noviteta svidjet će se ljubiteljicama glamurozne šminke

Blistava pojava je zagarantirana bojama poput ružičaste, raznim metalik nijansama, zelenim nijansama i boji šljive, kao i apsolutnim zvjezdanim komadima kao što su shimmer puder za lice i tijelo, velvet ruž za usne u rosewood boji i nijansi tamne šljive s glamuroznim vrhom u obliku dijamanta.

Oči su u fokusu s metallic sjenilima za oči. Kremasta sjenila u tubi imaju izuzetan metalik završetak u bojama smaragdno zelene, zlatne i rozo zlatne. Lako se nanosi i blenda prstima.

Metal i mat tuš za oči 2u1! Metalik zelena i mat tamno zelena, kao i metalik rozo zlatna i mat šljiva, kombinacije su duo olovaka koje stvaraju suptilne izglede kao i odlične party stilove.

Olovka za obrve dolazi u univerzalnoj boji koja odgovara mnogim tonovima obrva kako bi ispunila luk obrva. Ima teksturu sličnu vosku te postavlja obrve na mjesto.

Velvet ruž za usne stvara svilenkaste mat usne u nježnom rosewood tonu ili tonu tamne šljive. Glamurozni vrh ruž u obliku dijamanta posebno je ugodan oku.

Puder za lice i tijelo pravi je multi-talent te pruža tijelu i licu zlatne shimmer efekte. Možete ga kombinirati s dnevnom kremom, podlogom ili losionom za tijelo ili pak nanijeti samostalno.

Zapečena tekstura strobing rumenila i highlighter pudera naglašava crte lica i sadrži svjetlo reflektirajuće pigmente za raskošni sjaj, a strobing kist prilagođava se konturama lica zahvaljujući ergonomskom obliku srca i idealan je za primjenu rumenila kao i kreiranje naglasaka.

Boja šljive i rosewood sa svjetlucavom završnom obradom, metalik rozo-zlatna i tamno zelena boja s dijamantnim efektom za nokte ultimativni su za svaku prigodu.

Iznimno jak odstranjivač laka za nokte s inovativnom formulom gela uklanja bilo koji lak sa noktiju - čak i lakove s efektima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju