Pred nama je veljača, mjesec ljubavi, stoga donosimo vijesti iz svijeta ljepote brenda Essence i Valentinovske kolekcije “wood you love me?” U kolekciji ističe se paleta sjajila, highlighter i rumenilo te olovke za oči

Galerija essence Energizirajuća maska za oči (Foto:Zadovoljna.hr) Paleta sjenila za oči i highliter(Foto:Zadovoljna.hr) +8 Hidratantna maska za lice, 26,90 kn .(Foto: Zadovoljna.hr) Tijekom veljače essence slavi ovogodišnje Valentinovo u romantičnoj šumi punoj čudesnih životinja s novom trendovskom kolekcijom “wood you love me?”

Energizirajuća maska za oči
Vlažna maska za oči: ima osnažujući efekt i sadrži aktivne sastojke koji daju vlagu. I zahvaljujući svojem izgleda u obliku lisice nježna njega lica je još zabavnija.

Paleta sjenila za oči i highliter
Četiri nijanse sjenila za oči i highlighter svilenkaste, nježne teksture stvaraju prekrasne make up stilove na očima poput modernih zelenih smokey očiju za dan zaljubljenih. Pakiranje sadrži slatku flip sliku neodoljivih zečića koji idu u zagrljaj jedan prema drugome kada pomičeš paletu.

Hidratantna maska za lice
Vlažna maska s aktivnim sastojcima pruža licu potrebnu vlagu i njegu. Slatki dizajn će sigurno izmamiti osmijeh na lice.

Duo olovka za oči
Drvena olovka za oči s dvije savršeno usklađene boje, mat i sjajne ,mogu se izoštriti i imaju visoku pokrivenost, kao i mekanu teksturu za prekrasne, dugotrajne rezultate. okey eyes duo kist

Kolekcija će biti dostupna početkom veljače na prodajnim mjestima dm-a i Bipe , do isteka zaliha.

Smokey eyes duokist
Duo kist za sjenilo za oči s mekim, sintetičkim čekinjama i zaobljenim krajem idealan za blendanje, a četvrtasti oblik osigurava savršeno određene smokey oči. Prava inovacija u segmentu kistova.

Make up spužvica
Dvije praktične make-up spužvice za nanošenje svih vrsti tekstura – mogu se prati i iznova koristiti.

Umjetne trepavice
Umjetne trepavice pružaju volumen koji oduzima dah i omogućuje da vam srce zakuca malo brže. Pakiranje uključuje ljepilo.

Set rašpica
Sadrži dvije rašpice za skraćivanje i oblikovanje noktiju –s jednom dodatnom za tvoju prijateljicu.

Lak za nokte
Brzosušeći lak za nokte s visokim prekrivanjem u pastelnim nijansama osigurava modernu manikuru koja traje.

Paleta za usne
Pet kremastih ruževa s visokim prekrivanjem u rasponu od roze-fuksija-crvene s metalnim, svjetlucavim ili matiranim završetkom osiguravaju stil otporan na poljupce. Paleta za usne (Foto: Zadovoljna.hr) Paleta za usne, 29,90 (Foto: Zadovoljna.hr) Foto: Zadovoljna.hr
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju