Kozmetički brend Essence predstavio je svoju novu kolekciju "Happy kawaii", inspiriranu japanskom metropolom.

Galerija Essence kolekcija \'Happy kawaii \' Essence kolekcija \'Happy kawaii \' Essence kolekcija \'Happy kawaii \' +5 Essence, Happy kawaii naljepnice za tijelo i nokte 15,90 kn Neonska svjetla, trgovine u pastelnim bojama i slatka kawaii hrana samo su neki od detalja koji se mogu primijetiti na ulicama grada.

Kako bi prenio veselu atmosferu ulice, brend Essence je odlučio ambalažu svojih proizvoda dizajnirati u skladu s time. Osim make-upa poput palete sjenila i lakova za nokte, u kolekciji su se našli i inovativni proizvodi.

Među njima možemo istaknuti kredu za bojanje kose s klip-mehanizmom za lakše nanošenje.

Kako bi prenijeli veselu atmosferu ulice, brend Essence je odlučio ambalažu svojih proizvoda dizajnirati u skladu s time.

Colour changing blush naziv je rumenila u stiku, a prema samom nazivu i boji proizvoda, zaista možemo reći da je neobičan. Naime, rumenilo je u zelenoj boji, a prilikom nanošenja na obraze mijenja svoju boju u ružičastu.

Skriven unutar slatke ambalaže mlijeka, nalazi se odstranjivač ruža s inovativnom teksturom. Proizvod se nanosi uz pomoć vode i pamučnih blazinica, a oslobađa usne svih boja ruža za usne bez dodatnog isušivanja.

U kolekciji su se našle i slatke čarape modernog dizajna napravljene od laganog i ugodnog materijala.

Za upečatljivi izgled u ponudi se mogu naći 3D nail topping dekoracije za nokte bogate šarenim šljokicama te samoljepljive naljepnice za tijelo i nokte.

Essence kolekcija \'Happy kawaii \' Essence, Happy kawaii topping dekoracija 12,90 kn (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju