Kozmetički brend essence pripremio je pravu poslasticu za obožavateljice šminke. Riječ je o brojnim novitetima za sezonu jesen/zima. Najnoviji "beauty" proizvodi dolaze u potpuno novoj varijanti te prate "metallic, glow, shine i fresh trend"

PROIZVODI ZA OČI I OBRVE
Kremasta, visoko pigmentirana metal shock sjenila za oči pružaju neodoljiv metalik sjaj, dok instant volume boost maskara omogućuje maksimalan volumen trepavica zahvaljujući četkici koja se sastoji od inovativnih vlakana u obliku cvijeta. Ova maskara ima i svoju vodootpornu verziju.

Noviteti su i četiri svilenkasto-kremasta moonlight eyes cream sjenila za oči u nježnim duginim bojama. Lako se blendaju te im se intenzitet može postepeno pojačati.

Brojni noviteti iz kolekcije jesen/zima brenda 'essence' oduševit će mnoge obožavateljice šminke

Brow marker je olovka za obrve koja upravo svojim izgledom podsjeća na marker. Osobito je dugotrajna zahvaljujući efektu boje, te je precizna i intenzivna. Olovka je dostupna u dvije boje – za plavuše i za brinete.

PROIZVODI ZA LICE
Correct to perfect cc concealer paleta korektora nudi četiri različite nijanse za sve nepravilnosti kože. Kremasta tekstura neutralizira crvenilo, osvježava ili usklađuje ton kože i pokriva tamne krugove ispod očiju.

Correct to perfect cc paleta pudera je kremasto praškaste teksture koja pomaže pri postizanju besprijekornog, blistavog i svježeg tena.

Correct to perfect cc multi-benefit perle za lice su multifunkcionalne te izjednačavaju nepravilnosti kože i osiguravaju besprijekoran ton kože.

Među novitetima našli su se i mosaic rumenila s tri savršeno usklađene nijanse sastavljene baš poput mozaika.

Strobing & contouring paleta s deset kremastih nude nijansi idealna je za konturiranje i postavljanje naglasaka, dok get picture ready paleta za konturiranje sadrži tri nježne puderaste teksture koje omogućavaju jednostavno konturiranje lica. Svijetla nijansa naglašava, svjetlo smeđa dodaje definiciju, dok tamno smeđa stvara sjene.

Prismatic hololighter stick je praktičan highlighter u stiku koji obrazima daje holografski finiš zahvaljujući pigmentima koji reflektiraju svjetlost.

PROIZVODI ZA USNE
Metalik usne su veliki trend ove sezone. Taj izgled lako se postiže s metal shock lip paint ružem za usne koji pruža usnama baršunasti-mat finiš.

Butter stick matt love ruž za usne u olovci s kakao maslacem stvara baršunaste-mat usne, dok butter stick glossy love ruž za usne u olovci s kakao maslacem kreira sjajne usne wet izgleda.

Vibrant shock lip paint ruž za usne dolazi u cool bojama poput plave, ružičaste i sive s laganim baršunasto-mat rezultatima.

PROIZVODI ZA NOKTE
Sjajne svjetlucave čestice u lakovima party in a bottle, fame in a bottle i rock in a bottle pretvaraju nokte u moderan dodatak prikladan za svaku prigodu, bilo kao dopuna manikuri ili kao samostalni naglasak na noktima.

Isto tako, brushed metals lak pruža noktima izgled sa satenskim, mat ili pješčanim efektom, dok pet holo rainbow lakova s holografskim izgledom i sjajnim česticama pružaju noktima sjaj u svim duginom bojama.

Metal shock prah za nokte pruža efekt zrcala. Prah za nokte treba nanijeti dok je lak za nokte još vlažan i potom lagano nalakirati na nokte.

Metal shock sealing top coat nadlak je odličan za učvršćivanje metal shock manikure te se može koristiti s bilo kojim drugim lakom za nokte.

Cracked metal top coat nadlak treba nanijeti preko laka za nokte. On unutar 30 sekundi "puca" i ostavlja nevjerojatan napuknuti zlatni izgled.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju