Kozmetički brend "essence" obilježava 15. rođendan, a to su jedino mogli proslaviti s novom trendi kolekcijom koja je prikladno nazvana "live.laugh.celebrate!". Koji su se to proizvodi našli u ovoj slavljeničkoj kolekciji provjerite u članku

Prošlo je 15 godina otkako je kozmetički brend essence osnovan. Od tada pa do danas ovaj brend poznat je po kvalitetnim i trendi proizvodima s vrlo dostupnim cijenama.

'Kozmetički brend 'essence' obilježio je 15. rođendan s trendi kolekcijom prikladnog naziva 'live.laugh.celebrate!''

Tome su ostali dosljedni i s asortimanom nove kolekcije "live.laugh.celebrate!". Tako u ovoj kolekciji možete pronaći highlighter u puderu koji stvara prirodni sjaj na jagodicama (nijansa 01 my special highlight) te transparentni kompaktni puder koji omogućuje duže trajanje make-up looka (nijansa 01 party proof).

Od proizvoda za lice u kolekciji se nalazi i svjetlucavo rumenilo svilenkaste teksture u boji marelice i rozoj boji koji daje tenu prekrasnu svježu notu (nijansa 01 rhythm of the night).

Nezaobilazna su i sjenila za oči baršunaste teksture kojima možete popuniti palete od četiri ili osam praznina po vlastitom ukusu.

Sedam različitih nijansi nalazi se u ovoj kolekciji te će svatko moći za sebe pronaći nekoliko boja. Nijanse su: 01 best friends are forever, 02 having a good time, 03 life is beautiful, 04 it‘s my birthday, 05 T.G.I.F., 06 celebrate good times i 07 the sun is shining.

U ovoj kolekciji za usne su namijenjena dva proizvoda. Baza lagane teksture (nijansa 01 let's get started) koja pruža idealnu osnovu za kasniju primjenu pudera za usne koji ostavlja mat finiš u rozoj boji (01 crush on you) te boji bobičastog voća (02 everybody dance now!).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju