Eva Longoria na svojem Instagram profilu rado dijeli privatne trenutke iz svojeg života. Podijelila je i kombinaciju u kojoj je potražila osvježenje od ljetnih vrućina.

Galerija

Američka glumica, redateljica i producentica zablistala je u jednostavnom bikiniju brenda Summerfield Swim u zelenkastoj nijansi, a uz fotografiju duhovito napisala: Pozelenjela od zavisti.

Eva Longoria odabrala je takozvani bandeau grudnjak modela Airlie koji je podstavljen te vizualno stvara iluziju većih grudi. Uz to riječ je o tipu gornjeg dijela kupaćeg kostima koji se ne veže oko vrata i ne nudi dodatnu potporu zbog čega se preporučuje damama manjih grudi.

Somerfied Swim bikini - 4
Somerfield grudnjak modela Airlie bolje pristaje damama manjih grudi (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Grudnjak je sparila s visoko izrezanim gaćicama Zaton u istoj nijansi. Zaton je napravljen od ekstra elastičnog materijala koji osigurava nošenje bez neugodnog zarezivanja u kožu, napisali su proizvođači na svojim službenim stranicama.

Može se nositi visoko ili nisko na bokovima, te tako produžiti ili skratiti siluetu ovisno o željama. Gornji dio kupaćeg kostima prodaje se po cijeni od 56 američka dolara ili 353 kune, a donji dio po 41 dolar odnosno oko 259 kuna.