Odlično raspoložena Eva Longoria u petak se pojavila u zračnoj luci u Los Angelesu. Za putovanje avionom zgodna glumica izabrala je vrlo udobnu odjevnu kombinaciju te čizme koje su uvijek predmet rasprave

Galerija Eva Longoria Eva Longoria u čizmama o kojima se uvijek raspravlja - 1 Eva Longoria u čizmama o kojima se uvijek raspravlja - 6 +6 Eva Longoria za let avionom iz Los Angelesa izabrala je vrlo ležernu odjevnu kombinaciju Čizme UGG, koje su zbog svog "šlapastog" oblika prozvane najružnijim čizmama na svijetu, žene ili obožavaju ili baš jako ne vole, a čini se da glumica Eva Longoria spada u prvu skupinu.

Čizmice UGG glumica Eva Longoria kombinirala je uz tajice i udobnu majicu

Udobne crne čizmice Eva je obula je let avionom iz Los Angelesu, a kombinirala ih je uz crne tajice i crnu majicu, a vrlo ležeran stajling upotpunila je crnim šalom i bijelom torbom koja je "razbila" odjevni izbor u crnoj od glave do pete. Sudeći prema fotografijama, 42-godišnja glumica nosila je minimalno make-upa, dok je kosu neopterećeno raspustila.

Volite li čizme UGG?

glasova:


Otkako su se pojavila na tržištu, čizme UGG uvijek nailaze na oprečna mišljenja pa ih neke žene vrlo rado nose te jesen i zimu ne mogu zamisliti bez njih, dok ih druge uopće ne vole. Pripadate li prvoj skupini sigurno će vas zanimati najnoviji modeli agsica koje možete razgledati u fotogaleriji, a pogledajte i 7 modela proljepšanih čizmica UGG kojima kiša i mrlje ne mogu ništa.
Eva Longoria u čizmama o kojima se uvijek raspravlja - 1 Eva Longoria u čizmama UGG o kojima se uvijek raspravlja (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju