Eva Longoria obožava ljetne aktivnosti poput kupanja i sunčanja, a na svojem Instagramu rado dijeli modna izdanja sa svojih ljetovanja.

Nedavno se pohvalila i novim bikinijem u boji koja je bila omiljena liku Gabrielle Solis, a koju je tumačila u popularnoj seriji "Kućanice".

Čak i 20 godina kasnije ona je znala da je crvena njezina boja, napisala je Eva Longorija uz novu fotografiju u crvenom bikiniju, ali i uz stariju fotografiju u uskoj haljini bez naramenica sa snimanje ove popularne serije.

Slika nije dostupna Eva Longoria: Iznenađujući detalj zbog kojeg su noge latino ljepotice bile u prvom planu

Crvena boja izvrsno pristaje tamnokosim ženama tamnijeg tena ili preplanule puti. Dokazala je to i fotografijom u dvodijelnom kupaćem kostimu s potpisom američke dizajnerice Melisse Odabash iz nove cruise kolekcije za 2021. godinu.

Točnije odabrala je Majorca asimetrični i podstavljeni gornji dio na jednu naramenicu ukrašen zlatnim krugom koji laska ženskim grudima te ga sparila s gaćicama na vezanje u istoj boji. Ovaj tip donjeg dijela kupaćeg kostima pristaje svima i lako je podesiv bez obzira na figuru.

Slika nije dostupna Eva Longoria: Suknja koja slavi žensku putenost, a uz crop-top izgleda – top

Povrh svega, riječ je o kupaćem kostimu napravljenog od rastezljivog materijala s ugrađenom zaštitom od sunca SPF 50+.

Da je crvena uistinu boja Eve Longorije, osvjedočite se u našoj fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju